EVO ZAŠTO SU IZNETI DRESOVI VLAHOVIĆA I LUKIĆA U FINALU PESME ZA EVROVIZIJU! Voditelji su imali jak razlog! VIDEO
Foto: Profimedia

NEOČEKIVANA SCENA

EVO ZAŠTO SU IZNETI DRESOVI VLAHOVIĆA I LUKIĆA U FINALU PESME ZA EVROVIZIJU! Voditelji su imali jak razlog! VIDEO

Fudbal -

Finale Evrovizije održaće se u maju u italijanskom gradu Torinu

Na velikom finalu Festivala "Pesma za Evroviziju" koja će dati srpsku numeru na 66. Evroviziji, kultnom takmičenju za najbolju pesmu Starog kontinenta, pojavili su se i fudbalski dresovi Dušana Vlahovića (Juventus), Saše Lukića (Torino), Crvene zvezde i Partizana! Međutim, verovatno se niko nije nadao da će dresovi srpskih fudbalera Dušana Vlahovića i Saše Lukića biti u direktnom prenosu na RTS-u. Šta se zapravo dogodilo?

Voditelji su imali jak razlog da ih javno pokažu! Domišljato su se setili organizatori "Pesme za Evroviziju" u Beogradu da su ova dva srpska reprezentativca članovi klubova iz Torina, a da se baš u tom mestu održava i pesma Evrovizije.

U Italiji će ove godine nastupati predstavnici iz 41 zemlje. Polufinala se održavaju 10. i 12. maja, a veliko finale 14. maja u dvorani Pala Olimpiko u Torinu.

Inače, Vlahović je trenutno prva zvezda najtrofejnijeg italijanskog kluba Juventusa, a Lukić je jedan od najboljih igrača Torina.

Srpski voditelji su držali dresove Vlahovića i Lukića i tako pozvali na "sportsku fer-plej borbu" na takmičenju za najbolju pesmu, a onda su pomenuli i domaći teren, da bi nedugo zatim dresove srpskih reprezentativaca zamenili dresovima Crvene zvezde i Partizana, naša dva najpopularnija fudbalska kluba.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track