ZVEZDA PETARDOM PROSLAVILA ROĐENDAN: Crveno-beli za svega dvadesetak minuta uništili Pazarce, het-trik i asistencija Kataija!
Foto: Starsport

SUPERLIGA SRBIJE

ZVEZDA PETARDOM PROSLAVILA ROĐENDAN: Crveno-beli za svega dvadesetak minuta uništili Pazarce, het-trik i asistencija Kataija!

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo savladali Novi Pazara sa 5:0 na radost navijača koji su po zimskom vremenu došli da proslave Zvezdin 77. rođendan

Crveno - beli su furiozno obeležili 77. rođendan, jer su bili veoma ubedljivi na našem najvećem stadionu: Crvena zvezda - Novi Pazar 5:0 (4:0). najbolji akter utakmice je bio Aleksandar katai, koji je postigao het-trik, a imao je i jednu aistenciju. Sve je bilo rešeno posle samo dvadesetak minuta igre, kada je prvak srbije postigao čak četiri gola!

Pre početka utakmice i tokom prvog poluvremena, neprestano je padao sneg, pa je zbog zimskih uslova poseta na stadionu "Rajko Mitić" bila slaba. Ipak, Delije su na severnoj tribini bučno proslavili goleadu, a u finiđšu susreta priredili su i bakljadu. U strlce su se upisali i Ohi na početku meča, kao i Ivanić, koji je jednom bio i asistent Kataiju.

Drugo poluvreme

78. minut - bakljada na Marakani za Zvezdin 77. rođendan!

69. minut - izmena u Crvenoj zvezdi, umesto Milana Gajića na terenu je Andrija Radulović

59. minut - Najboljeg aktera meča i trostrukog strelca Kataija menja 18-godišnji Nikola Stanković, Pankov ulazi umesto Dragovića, kome su navijači na originalan način čestitali 31. rođendan.

56. minut - GOOOL - Katai postiže treći gol posle dodavanja kataija, prethodno mu je Vujanac jedva odbranio udarac nogom - 5:0

48. minut - Katai pogodio samo spoljni deo mreže, a potom Motika za malo neprecizan

Pavkov umesto Ohija u timu Zvezde, a Motika zamenio Ivanića

46. minut - Počelo je drugo poluvreme na Marakani

Prvo poluvreme

43. minut - Ohi neprecizan posle dobre solo akcije pred golom Pazaraca

38. minut - Katai za malo neprecizan sa ivice šesnaesterca

25. minut - ponovo zapretio Katai, ali mu je šut izblokirao Vujanac

21. minut - GOOOL - Katai po drugi put trese mrežu protivnika", a asistent je Ivanić - 4:0

17. minut - GOOOL - Ivanić rešava pitanje pobednika već posle četvrt časa igre, Katai je ovaj put bio asistent - 3:0

16. minut - GOOOL - Katai duplira prednost Crvene zvezde, posle odličnog šuta iskosa sa leve strane - 2:0

Crvena zvezda
foto: Starsport

14. minut - Bio je to opasan napad Novog Pazara, lopta je stigla do Maksimovića na levu stranu, ali je Kanga sprečio veću opasnost.

8. minut - GOOOL - Ohi rutinski šalje loptu u mrežu iz blizine, sa svega par metara, posle duge akcije domaćih, koju je započeo Gajić, a maestralno nastavio Ben - 1:0

Crvena zvezda
foto: Starsport

2. minut - pokušaj Krstičića iz velike udaljenosti, za malo neprecizan

1. minut - Utakmica na "Marakani" je počela

Crvena zvezda
foto: Starsport

Zimsko vreme u Beogradu, pada neprestano sneg, slaba poseta na našem najvećem stadionu zbog loših vremenskih uslova.

Crvena zvezda - Novi Pazar

Stadion: "Rajko Mitić". Gledalaca: Sudija: Pavle Tomić. Strelci: 1:0 Ohi (8), 2:0 Katai (16), 3:0 Ivanić (17), 4:0 Katai (21)

C. ZVEZDA (4-1-4-1): Borjan - Gajić, Eraković, Dragović, Rodić - Krstičić - Ben, Kanga, Ivanić, Katai - Ohi. Trener: Dejan Stanković.

NOVI PAZAR (4-2-3-1): Vujanac - Vlajković, Trtovac, Joksimović, Rubežić - Delimeđac, Lončar - Mujezinović, Jokić, Maksimović - Ratković. Trener: Tomislav Sivić.

Crveno-beli su u seriji pobeda od starta prolećnog dela prvenstva posebno nabildovani nakon trijumfa u večitom derbiju protiv Partizana (2:0) i dominantne igre.

- Planiram da protiv Pazara izvedem najjači tim. Uspeli smo da u datom momentu ove sezone u 28 dana igramo devet utakmica i da skoro sve bude onako kako smo planirali. Spremali smo se da u prvenstvu imamo 16 mečeva, da u Kupu imamo maksimalan broj utakmica i sigurno dve u Evropi, 20 utakmica momci mogu da iznesu na ledjima sigurno - rekao je Dejan Stanković i dodao:

FK Crvena zvezda, Crvena zvezda, FK Voždovac, Dejan Stanković
foto: Starsport

- Nikada ne idemo na goleadu. Idemo da odigramo dobru, čvrstu, takmičarsku utakmicu i da izvučemo ono što najbolje možemo iz same utakmice.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track