STANKOVIĆ POSLE PETARDE ZVEZDE: Hvala navijačima što su uveličali rođendan
Foto: Fk. Crvena zvezda

SUPERLIGA SRBIJE

STANKOVIĆ POSLE PETARDE ZVEZDE: Hvala navijačima što su uveličali rođendan

Fudbal -

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Novog Pazara rezultatom 5:0 i tako uveličali proslavu 77. rođendana kluba.

Prvotimci Zvezde su pitanje pobednika rešili u prvih dvadeset minuta, a utiske nakon još jedne bitne pobede u borbi za titulu izneo je šef stručnog štaba crveno-belih Dejan Stanković.

Prvo, čestitke svima koji su danas došli na stadion po ovako hladnom vremenu, da svi zajedno čestitamo našoj Crvenoj zvezdi 77. godinu. Mnogo je uspeha bilo, i biće, u to sam siguran. Utakmica je bila kao što smo i najavljivali. Od prvog momenta čvrsto, jako i pametno. Uspeli smo da izrotiramo, da odmorimo nekoga skroz, nekoga manje. Ono što smo planirali je i da podelimo minutažu. Mladi su isto dobili svoju minutažu, tako da je ovo bilo jedno lepo i hladno popodne za naš klub – počeo je Stanković.

Dotakao se Mister i predstojećeg meča protiv Rendžersa, u okviru osmine finala Lige Evrope, koji Zvezdu očekuje u četvrtak.

- Okrećemo se četvrtku i utakmici koju Zvezda zaslužuje da igra. Pravoj evropskoj utakmici na fenomenalnom stadionu, protiv veoma dobrog protivnika. Još jednom čestitke momcima, čestitke Zvezdi i čestitke našim navijačima i vidimo se u Glazgovu – zaključio je Stanković.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track