FEJSA JE IZGUBLJEN ZA PARTIZAN, ŠOKANTNE VESTI UZ HUMSKE: Stanojević otkrio šta se dešava sa zimskim pojačanjem CRNO-BELIH
Foto: FK Partizan

šteta

FEJSA JE IZGUBLJEN ZA PARTIZAN, ŠOKANTNE VESTI UZ HUMSKE: Stanojević otkrio šta se dešava sa zimskim pojačanjem CRNO-BELIH

Fudbal -

Fudbaler i dalje vuče povredu koju je zaradio na pripremama u Turskoj

Ljubomir Fejsa stigao je ove zime u Partizan kao veliko pojačanje! Međutim, trener crno-belih Aleksandar Stanojević izneo je u javnost šokantne vesti vezane za njegov status u klubu.

Ljubomir Fejsa
foto: Www.partizan.rs

Kako sada stoje stvari, Ljubomir Fejsa (33) koji je svojim iskustvom i znanjem trebalo da bude bitan igrač u borbi za titulu i u Evropi propustiće ostatak sezone. Razlog je povreda.

- Fejsa je daleko od ekipe, od 18, od treninga. Imao je lakšu povredu u Turskoj, koja se ispostavilo da nije tako laka i koja ne može tek tako da se izleči - izneo je zabrinjavajuće informacije Aleksandar Stanojević i dodao:

- Ne kukamo, ne pričamo, ali je tako. Frustrirajuće je i teško. Fejsa nije u kombinaciji, niti će biti uskoro.

Aleksandar Stanojević
foto: Starsport©

Ljubomir Fejsa se u januaru 2022. godine vratio u Humsku posle 11 godina. U svetu fudbala poznat je po tetovažama, ali i kao čovek koji je osvojio 11 uzastopnih titula, sa Partizanom, Olimpijakosom i Benfikom.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track