KURIR U GLAZGOVU! MOĆNA PORUKA STANKOVIĆA PRED RENDŽERS Straha neće biti! Srećan sam što ćemo igrati pred 55.000 škotskih navijača
Foto: @starsport

KURIR U GLAZGOVU

KURIR U GLAZGOVU! MOĆNA PORUKA STANKOVIĆA PRED RENDŽERS Straha neće biti! Srećan sam što ćemo igrati pred 55.000 škotskih navijača

Fudbal -

Specijalni izveštač iz Glazgova: Miloš Bjelinić

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković održao je konferenciju za medije pred sutrašnju utakmicu u kojoj crveno-beli gostuju Rendžersu u Glazgovu u prvoj utakmici osmine finala Lige Evrope.

Stanković je, govoreći o taktici, rekao da njegov tim neće imati strah i da napadne slavni škotski tim.

- Ofanzivno, defanzivno, u kojoj formaciji, to je za nas nebitno. To smo pokazali i u grupnoj fazi takmičenja. Kad god budemo mogli da izađemo u visoki pritisak mi ćemo to uraditi, kad god bude bilo potrebno da budemo u defanzivnom bloku bićemo. Nama su u igri svi rezultati, jer mi smo napravili ogroman rezultat u Evropi. Ovo je jedna od premija za naš klub, za naše igrače i naše navijače. Sigurno da straha neće biti. Kad god budemo mogli da napadnemo to ćemo i uraditi.

Stadion "Ajbroks park" je rasprodat pred ovaj meč, pa će škotski "policajci" imati podršku punog stadiona, odnosno 55.000 navijača.

- Uvek je lepo igrati pred punim stadionom, pogotovo posle ovog što nam se desilo u poslednje dve godine gde su stadioni bili takoreći prazni u nekim lepim i velikim utakmicama. Mi smo to imali protiv Milana, pa smo osetili kako je to igrati pred praznim stadionom. Zato sam mnogo srećan što će sutra biti 55.000 ljudi i što će stadion biti pun. Sigurno će tako biti i u revanšu. Naš zadatak je da odavde prevashodno donesemo rezultat koji će nam omogućiti da isto kao što će sada Rendžers imati vetar u leđa sa svojih 55.000 navijača, tako i mi u Beogradu sa svojih 60.000, gde je Marakana 12. igrač. Dužni smo da dođemo sa dobrim rezultatom u Beograd da bi pružili našim navijačima mogućnost da nas podrže - poručio je Stanković.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track