KOSTIĆ OPET DAJE GOLOVE KAO OD ŠALE: Nemci veličaju Srbina, kažu da se na teren vratio jači posle KORONE (VIDEO)
Foto: EPA

maher

KOSTIĆ OPET DAJE GOLOVE KAO OD ŠALE: Nemci veličaju Srbina, kažu da se na teren vratio jači posle KORONE (VIDEO)

Fudbal -

Fudbaler Ajntrahta najzaslužniji za pobedu nad Betisom (2:1) u Ligi Evrope

Majstorija Filipa Kostića i golčina u pobedi Ajntrahta nad Betisom u gostima (2:1), u Ligi Evrope, glavna je tema u sportskim medijima u Nemačkoj. Srbin je još jednom pokazao da je ubedljivo najbolji fudbaler ekipe iz Frankfurta i njen motor, kako u Bundesligi, tako i u Evropi.

Filip Kostić, Ajntraht Franfurt, Betis
foto: EPA/Jose Manuel Vidal

Nemci se pitaju da li je Filip Kostić želeo da centrira, ili je stvarno lobovao sa strane golmana španskog tima. Kako god, reč je o majstoriji i potezu za TV špice. Srpski fudbaler definitivno je obeležio meč u Sevilji i tako otškrinuo vrata četvrtfinala Lige Evrope za svoj klub.

Filip Kostić oglasio se na društvenim mrežama i poslao poruku navijačima Ajntrahta:

- Pobeda je bila za vas, vaša podrška nam mnogo znači.

Nemački mediji potenciraju da je Filip Kostić imao koronu u januaru i da je tri nedelje bio van trenažnog procesa. Imao je visoku temperaturu nedelju dana, što ga je prilično iscrplo. Uprkos svemu, vratio se spreman na teren i što je najvažnije počeo je da daje golove, prvi put je bio strelac od početka godine.

- Imao sam dobar osećaj pred utakmicu, jer sam se pre svega, zdravstveno osećao dobro. Bili smo spremni za njih. Pokazali smo da možemo. Nije tajna da su nam navijači veoma važni i da su nam pomogli u Sevilji - rekao je Kostić, aludirajući na 3.000 simpatizera Ajntrahta koji su došli u Španiju.

Filip Kostić
foto: Profimedia

Filipu Kostiću na lepom potezu i golu čestitali su iz Fudbalskog saveza Srbije. Od kolega posebno mu je bila mila čestitka od Mijata Gaćinovića, koju je podelio na društvenim mrežama. Gaćinović je ove zime otišao iz Hofenhajma na pozajmicu u grčki Panatinaikos.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track