PREPOZNAJETE LI OVU DVOJICU BRADONJA? Nekada su igrali za reprezentaciju Srbije u fudbalu, a sada su se skroz promenili! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

susret prijatelja

PREPOZNAJETE LI OVU DVOJICU BRADONJA? Nekada su igrali za reprezentaciju Srbije u fudbalu, a sada su se skroz promenili! (FOTO)

Fudbal -

Srpski fudbaleri zajedno su nosili dres nacionalnog tima na SP u Nemačkoj 2006. godine

Dva dobra druga, dva prijatelja sreli su se posle nekoliko godina. Nekadašnji reprezentativci Danijel Ljuboja i Ivan Ergić videli su se posle ko zna koliko godina...

Fotografija koju je na društvenim mrežama podelio Ivan Ergić izazvala je veliku reakciju javnosti, posebno što obojica nekadašnjih fudbalera izgledaju neprepoznatljivo. Pustili su brade, posebno Danijel Ljuboja i teško da bi ih neko mogao danas prepoznati. Nije poznato gde su se dva prijatelja srela, da li u Beogradu, ili nekom drugom evropskom gradu.

- Slučajno naiđoh, jedva prepoznah bivšeg cimera. Ili što bi Neca, ekonom repke rekao - "Brate, stavili su najluđeg i najmirnijeg u sobu, zajedno" - napisao je Ergić.

Ivan Ergić
foto: Starsport©

Zanimljivo, obojica i Ivan Ergić i Danijel Ljuboja su Srbi iz Hrvatske. Poreklom su Dalmatinci, s tim što je Ergić rođen u Šibeniku, a Ljuboja u Vinkovcima. Nosili su dres nacionalnog tima na SP u Nemačkoj 2006. godine, kada je selektor bio Ilija Petković. Kasnije je Ivan Ergić igrao i kod Radomira Antića, dok je Danijel Ljuboja poslednji poziv dobio od Havijera Klementea.

Danijel Ljuboja
foto: Starsport

Ivan Ergić (41) nije ostao u svetu fudbala, posevtio se nekim drugim poslovima, pa je sebe pronašao u prozi. Napisao je zbirku pesama "Priručnik za čekanje". Sa druge strane, Danijel Ljuboja (43) sa bratom ima menadžersku agenciju i radi sa fudbalerima, najviše u Francuskoj jer je s porodicom ostao da živi u Parizu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track