ON JE DEDA I FUDBALSKI KRIMINALAC (81), A ONA MLADA PRELEPA MANEKENKA (31): Razlika među njima je 50 godina, a uskoro će SVADBA!
Foto: Printscreen

ljubav

ON JE DEDA I FUDBALSKI KRIMINALAC (81), A ONA MLADA PRELEPA MANEKENKA (31): Razlika među njima je 50 godina, a uskoro će SVADBA!

Fudbal -

Izuzetno zanimljiva ljubavna romansa stiže nam iz Brazila

Ljubav ne poznaje godine - koliko puta ste čuli ovu nadaleko čuvenu rečenicu. Imamo jedan primer za nju. Pravi primer.

Nekadašnji predsednik Fudbalskog saveza Brazila Marko Polo Del Nero nalazi se u ljubavi sa ravno 50 godina mlađom Klarom! On je na brojci 81, dok je ona na 31.

Ljubavna veza traje duže od tri godine, a ima nagoveštaja da će uskoro stati i na ludi kamen. Kakva veza, takav i kamen - ludi.

- Dobijala sam i još dobijam mnogo kritika, ali me ne zanima šta drugi misle. Poštovana sam, voljena i jako srećna, briga me za ostale - rekla je mlada brazilska manekenka i glumica.

Inače, Del Nero je doživotno suspendovan iz fudbala zbog uzimanja mita. On je optužen da je uzeo milione dolara mita, a FIFA mu je zbog brojnih drugih malverzacija zabranila bavljenje kakvim fudbalskim delatnostima.

Zbog malverzacija u fudbalu SAD od Brazila traže njegovo izručenje, kako bi mu se tamo sudilo, ali za sada od toga nema ništa.

Marko Polo del Nero
foto: Reuters

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track