LUKA JOVIĆ POČEO DA MENADŽERIŠE: Saznajte kom bivšem fudbaleru CRVENE ZVEZDE je as REALA sredio transfer!
Foto: Starsport

dobra duša

LUKA JOVIĆ POČEO DA MENADŽERIŠE: Saznajte kom bivšem fudbaleru CRVENE ZVEZDE je as REALA sredio transfer!

Fudbal -

Nekadašnji napadač crveno-belih sreću pronašao u Republici Srpskoj

Luki Joviću ne ide baš najbolje u Realu iz Madrida. Zakovan je za klupu, ili tribine, trener Karlo Ančeloti ga ne vidi u prvom timu. Međutim, negativan period kroz koji prolazi mladom napadaču nije pokvario dobrotu koju nosi u duši.

Luka Jović, Petar Orlandić
foto: Starsport

Da je veliki čovek pokazao je tako što je pomogao starom prijatelju u nevolji. Luka Jović sredio je transfer nekadašnjem saigraču iz Crvene zvezde Petru Orlandiću, koji je bez kluba od leta 2021, a i pre toga je imao duže pauze.

Naime, Petar Orlandić (31) postao je član kluba Zvijezda 09 iz Bijeljine, koji se takmiči u Premijer ligi BiH.

- Kao što znate dolazim iz Podgorice. Nastupao sam za Hapoel Tel Aviv, Crvenu zvezdu naš najveći klub na Balkanu, klubove iz Kine, Portugala, Malte, Slovačke, Grčke… Došao sam u novu sredinu i daću sve od sebe da pomognem saigračima i klubu da ostvarimo cilj, a to je ulazak u premijer ligu BiH - rekao je Petar Orlandić na predstavljanju i nastavio:

- Ovim putem želim da se zahvalim mom velikom prijatelju i saigraču iz Crvene zvezde Luki Jovići koji me je pitao da dođem i kao što vidite ovde sam sa velikim zadovoljstvom. Zahvaljujući Luki i predsedniku Stanišiću sad sam član Zvijezde 09 i daću sve od sebe da opravdam poverenje koje sam dobio.

Petar Orlandić nosio je dres Crvene zvezde od 2015. do 2017. godine, odigrao je 30 utakmica i dao 14 golova u crveno-belom dresu. Bio je šampion Srbije u sezoni 2015/2016.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track