PARTIZAN U DODATNOM PROBLEMU PROTIV FEJENORDA: Zašto je Marko Milovanović ostao u BEOGRADU?!
Foto: Starsport

maler

PARTIZAN U DODATNOM PROBLEMU PROTIV FEJENORDA: Zašto je Marko Milovanović ostao u BEOGRADU?!

Fudbal -

Crno-beli bez trojice fudbalera iz startne postave u Holandiji

Fudbaleri Partizana otputovali su jutros avionom za Holandiju, sa jednom opcijom manje u igračkom kadru, jer je izostao Marko Milovanović. Crno-beli sutra od 21.00 čas u Roterdamu igraju protiv Fejenorda, revanš utakmicu osmine finala Lige Konferencije.

Aleksandar Stanojević, Branko Vukašinović
foto: www.partizan.rs

Holandski predstavnik ima kapitalnu prednost iz prve utakmice, jer je u Beogradu slavio rezultatom 5:2. Ono što predstavlja dodatni problem za trenera Aleksandra Stanojevića jeste izostanak mladog Marka Milovanovića. Naime, korpulentni napadač ima koronu i zbog toga je ostao u Beogradu. Pored njega, u Holandiju nisu otputovali Igor Vujačić (kartoni) i Bibars Natho (povreda).

Marko Milovanović
foto: Starsport

U prvi tim crno-belih vraća se napadač Rikardo Gomez koji je prvu utakmicu propustio zbog crvenog kartona zarađenog protiv češće Sparte. Opcije za napad Partizana protiv Fejenorda biće još Samed Baždar, kao i krilni navalni igrači Lazar Marković i Kvinsi Menig.

Partizan, Rikardo Gomeš
foto: @starsport

Plus, ne treba smetnuti s uma, da Partizan narednog ponedeljka očekuje veoma važna utakmica protiv Radnika u Surdulici. Tako da je pitanje, hoće li Rikardo Gomez igrati svih 90 minuta u Roterdamu, ili će mu trener Stanojević sačuvati svežinu i energiju za odlazak na jug Srbije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track