01:37

Prava navijačka makljaža i pesničenje kao iz filmova: Navijači Zvezde tri puta uterivali Škote u hotel

ludilo

PRAVA NAVIJAČKA MAKLJAŽA I PESNIČENJE KAO IZ FILMOVA: Delije zvale na "ferku" pa TRI PUTA uterivali Škote u hotel! (VIDEO)

Fudbal -

Simpatizeri Crvene zvezde imali žestok okršaj u Beogradu sa pristalicama Glazgov Rendžersa

Prava navijačka makljaža i tuča kao iz najboljih britanskih filmova o huliganima viđena je sinoć ispred hotela "Metropol" u Beogradu.

navijači, tuča, Rendžers
foto: Printscreen

Žestoka uvertira napravljena je tako pred utakmicu Crvene zvezde i Glazgov Rendžersa, večeras od 18.45 časova na stadionu "Rajko Mitić", u revanš utakmici osmine finala Lige Evrope.

Navijači Crvene zvezde saznali su gde su pristalice Glazgov Rendžersa smeštene u Beogradu i došle ispred hotela, želeći "ferku" sa njihovom prvom ekipom.

navijači, tuča, Rendžers
foto: Printscreen

Video koji su napravili škotski navijači, a u čiji posed je došao Kurir, jasno se vidi da su simpatizeri Crvene zvezde, dobro zamaskirani, njih 12 ukupno, čak tri puta uterivali daleko nadmoćnije Škote u hotel. Palo je pravo, čisto pesničenje, onako muški, kako bi se reklo navijačkim rečnikom. Bez bilo kakve upotrebe rekvizita, samo pesnice. Sem naravno, nekoliko hotelskih stolica, kojima su Škoti gađali Delije.

00:30

Žestoka tuča navijača ispred Metropola

Nekoliko Škota, kako se vidi na snimku dobilo je dobre batine, a ekipa navijača Rendžersa koja je snimala fajt nalazila se na terasi hotela, vrištala, urlala i psovala tifoze Crvene zvezde:

- Kopilani! Kopilani! Jeb... kopilani! Ološi!

Bodrili su i svoje momke, koji je kako saznajemo u holu hotela bilo nekoliko desetina, ali nisu želeli da se pridruže najhrabrijima koji su prihvatili "ferku" sa navijačima Crvene zvezde.

navijači, tuča, Rendžers
foto: Printscreen

- Pomozite im! Pomozite im - urlali su Škoti sa terase hotela.

Ljudi iz hotela pozvali su policiju, koja je brzo reagovala, a posle tuče koja je trajala nekoliko minuta, navijači Crvene zvezde uz uzvike "murija, murija" napustili su poprište borbe i uputili se kao Pravnom fakultetu i parku Tašmajdan.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track