RIKARDO POSLE TRIJUMFA U SURDULICI: Važno je što na pauzu idemo posle pobede
Foto: Starsport

SUPERLIGA

RIKARDO POSLE TRIJUMFA U SURDULICI: Važno je što na pauzu idemo posle pobede

Fudbal -

Fudbaler Partizana Rikardo Gomeš rekao je da pobeda protiv Radnika stvara pritisak da se dobiju sve utakmice do kraja prvenstva, kao i da je važno što ekipa na reprezentativnu pauzu ide sa vodeće pozicije.

"Ova pobeda stvara sada neku vrstu pritiska da se dobiju sve utakmice, a poseban presing su stvorile poslednje tri, tu mislim na mečeve i u Ligi konferencija i u Super ligi. Vrlo je važno što idemo na pauzu sa ovom pobedom i na prvoj poziciji", rekao je Gomeš, preneo je danas klupski sajt.

Fudbaleri Partizana su u ponedeljak na gostovanju pobedili Radnik u Surdulici sa 2:1, u meču 28. kola Super lige Srbije.

Crno-beli su prvi na tabeli Super lige Srbije sa 75 bodova, a isti broj bodova ima i drugoplasirana Crvena zvezda.

Gol za pobedu Partizana u Surdulici postigao je Gomeš u 48. minutu. Najboljem strelcu Partizana to je 22. gol u sezoni, uz osam ostvarenih asistencija.

"Postigli smo izuzetno važan gol u pravom trenutku, na početku drugog poluvremena, a onda nam je to dalo snagu da igramo drugo poluvreme bolje, kao što sam već rekao baš u pravom momentu", dodao je on.

Reprezentativac Zelenortskih ostrva je rekao da su igrači Partizana "željni ovakve igre, ali i motivisani da pobedjuju".

"Veoma dobra igra Kvinsija Meniga, igrao je dobro, asistirao za gol i to je veoma važno za ceo tim", zaključio je Gomeš.

Partizan će naredni meč u Super ligi Srbije igrati 2. aprila, na svom terenu protiv TSC-a.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track