BAHATO, ALI BAŠ GA BRIGA: Mesi na okupljanje Argentine došao u stvarima vrednim MILION DINARA! Pogledajte njegov skupoceni autfit
Foto: EPA/Juan Ignacio Roncoroni

LAGANO MILIONČE

BAHATO, ALI BAŠ GA BRIGA: Mesi na okupljanje Argentine došao u stvarima vrednim MILION DINARA! Pogledajte njegov skupoceni autfit

Fudbal -

Sedmostruki je osvajač Zlatne lopte, jedan od najboljih fudbalera svih vremena i tokom karijere je potpisao brojne bogate ugovore.

Bezobrazno dobro je tokom karijere zaradio Lionel Mesi, ne samo od klubova u kojima je igrao, već i od brojnih sponzora koji se utrkuju kako bi ostvarili saradnju sa Argentincem.

Ni ne čudi luksuzan život legendarnog fudbalera, ali ipak, neki put ubode u oko "običnog čoveka" lakoća sa kojom Mesi, poput ostalih sportskih zvezda troši novac.

Tako mnogima nije promaklo da je na okupljanje reprezentacije Argentine Mesi stigao sa stvarima u vrednosti od 8.485 evra, što je oko 1.000.000 dinara!

Skupoceni brendovi poznati po jakim cenama očigledno privlače fudbalera Pari Sen Žermena, a njegovi fanovi su istraživanjem stigli do sledećih podataka.

Mesijev kofer košta 3.900 evra, dok je za ranac izdvojio čak 2.900 evra. Duksericu je platio 445, a pantalone 590 evra, dok je za patike bio spreman da se odrekne 650 evra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track