RONALDO ZAPRETIO SEVERNOJ MAKEDONIJI: Nas nećete proći! Svetsko prvenstvo ne može bez Portugala
Foto: Profimedia

Veliki optimista

RONALDO ZAPRETIO SEVERNOJ MAKEDONIJI: Nas nećete proći! Svetsko prvenstvo ne može bez Portugala

Fudbal -

Fudbalska reprezentacija Portugala u utorak će na stadionu "Dragao" u Portu dočekati Severnu Makedoniju u utakmici baraža koja će odlučiti putnika na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Portugalci su u ovom meču apsolutni favoriti, ali Makedonce, kojima se daju male šanse za prolaz, nakon što su na neverovatan način izbacili velikog favorita Italiju, niko više ih tek tako ne otpisuje.

Kapiten Portugala Kristijano Ronaldo uveren je kako će Portugal ići na Mundijal i da je ovaj meč za njih kao finale Svetskog prvenstva.

"Ovo je za nas finale i spremni smo. Jesmo li favoriti? Ja sebe uvek smatram favoritom, kod kuće ili na strani. Znamo da nas pobeda vodi na Svetski prvenstvo. Imamo veliku odgovornost da dobijemo ovaj meč", rekao je Ronaldo.

Pohvalio je Severnu Makedoniju, ali tvrdi da protiv Portugala iznenađenja neće biti.

"Iznenadili su u dosta utakmica, ali uveren sam da nas neće. Portugal će pobediti i otići na Svetsko prvenstvo. Svetsko prvenstvo se ne može igrati bez Portugala", istakao je Ronaldo.

Utakmica Portugal - Severna Makedonija počinje u 20:45 časova, a igrače će na teren izvesti glavni sudija Entoni Tejlor iz Engleske koji je nedavno sudio Partizanu u meču protiv Fejnorda.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track