CRNO-BELI KOD TRUBAČA! FUDBALERI PARTIZANA U SREDU U GUČI: Proslava Dragačeva, koje slavi 90 godina postojanja!
Foto: Starsport©

praznik fudbala

CRNO-BELI KOD TRUBAČA! FUDBALERI PARTIZANA U SREDU U GUČI: Proslava Dragačeva, koje slavi 90 godina postojanja!

Fudbal -

Fudbaleri Partizana, koji su posle petodnevnog odmora počeli sa treninzima i pripremama za nastavak Superlige minulog vikenda, tačnije u nedelju, gostovaće u sredu u Guči, gde će odigrati prijateljski meč sa fudbalskim klubom Dragačavo, koji proslavlja 90 godina postojanja.

Trener Aleksandar Stanojević će na pomenuti duel verovatno povesti kombinovan sastav, jer su crno-beli u nedelju i ponedeljak odradili četiri izuzetno naporna treninga, a već u subotu (14.00) ekipu očekuje veoma težak meč sa TSC iz Bačke Topole u nastavku borbe za šampionsku titulu.

Što se Dragačeva tiče, radi se o klubu koji je osnovan davne 1932. godine, trenutno se takmiči u Moravičkoj okružnoj ligi - Jug i imaće tu čast da mu jubilej - devet decenija postojanja - uveliča jedan od dva najveća kluba u Srbiji, koji se trenutno bori za naslov prvaka države.

Partizan će nešto kompletniji ući u nastavak prvenstva pošto su se treninzima priključili Ivan Obradović, koji je imao nezgodnu povredu leđa i Ljubomir Fejsa, koji od svog povratka u redove crno-belih nije odigrao niti jedan minut.

Pored njih dvojice koji su ostavili veliki trag, ne samo u Partizanu već i u reprezentaciji Srbije, treninzima se vratio i Nikola Lakčević.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track