ČUDO U DUBAIJU! PODVIG UJEDINJENIH ARAPSKIH EMIRATA, pobedili Južnu Koreju i plasirali se u BARAŽ: Australija naredna prepreka!
Foto: Profimedia

kvalifikacije za sp

ČUDO U DUBAIJU! PODVIG UJEDINJENIH ARAPSKIH EMIRATA, pobedili Južnu Koreju i plasirali se u BARAŽ: Australija naredna prepreka!

Fudbal -

Posle velikog svetskog spektakla na subotnjim konjskim trkama na hipodromu "Mejdan", na stadonu "Al Maktum" fudbalska reprezentacija Emirata ostvarila izuzetno značajnu pobedu protiv velikog favorita sa Dalekog istoka!

Sve je rešeno kada su u pitanju kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Aziji. Već ranije je bilo poznato da Iran i Južna Koreja idu u Katar iz grupe A, kao i da su iz grupe B plasman na Svetsko obezbedili Japan i Saudijska Arabija.

Bilo je poznato i da će Australija igrati baraž za Interkontinentalni plej-of, a čekalo se samo da saznamo ko će iz grupe A završiti kao treći.

Ujedinjeni Arapski Emirati u poslednjem meču savladali Južnu Koreju sa 1:0 i tako rešili poslednju dilemu na azijskom kontinentu.

Gol doluke na stadionu "Al Maktum" u Dubaiju, dao je Harib Abdala Suhail u 54. minutu.

Baraž meč azijskih kvalifikacija, u kome će se sastati Australija - Ujedinjeni Arapski Emirati, na programu je 7. juna na neutralnom terenu.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track