DUUULE SAVIĆ! LEGENDARNI AS ZVEZDE STAO UZ RUSIJU: Slovo "Z" grmi, komentari se samo ređaju!
Foto: Printskrin/Instagram

faca

DUUULE SAVIĆ! LEGENDARNI AS ZVEZDE STAO UZ RUSIJU: Slovo "Z" grmi, komentari se samo ređaju!

Fudbal -

Nekadašnji fudbaler crveno-belih oduševio fanove na društvenim mrežama

Dušan Dule Savić oduvek je bio poznat kao čovek sa stavom. Legenda FK Crvena zvezda oduševio je svoje fanove na društvenim mrežama novim stajlingom.

Dule Savić
foto: Nebojša Mandić

Dušan Savić (66) okačio je fotografiju u kojoj nosi majicu sa slovom "Z". Da li je to novi modni stajling fudbalskog velikana, ili samo mali vid podrške Rusiji u specijalnoj operaciji u Ukrajini... Latinična slova "Z", "V" i "O" nosi ruska vojska tokom intervencije u različitim delovima Ukrajine.

Svi oni koji prate Dušana Savića oduševljeni su njegovim novim potezom. Komentari su pozitivni, a ima ih veoma mnogo. Jedan je svakako za izdvojiti:

"Dule Zavić"

Dušan Savić je na ovu objavu dobio za deset časova više od 1.400 lajkova na instagram profilu. Nedavno je za Večernje novosti rekao da su sankcije prema ruskim sportistima nepravedne i da će dugo trajati:

- Ko zna šta će sve ispasti, ali znam da će Rusija na kraju sigurno pobediti i da će ovaj odvratni, truli zapad doživeti poraz. Nažalost, mnogo nevinih ljudi je stradalo i život izgubilo, ali mislim da će se svet posle svega otrezniti i opametiti. U svemu ovome, iskazala se ogromna mržnja prema sportistima iz Rusije i to je užasno. Oni će platiti veliku cenu, možete da zamislite klubove u Rusiji koji moraju da žive, a ne mogu da izađu iz zemlje. Pod kakvim su tek pritiskom brojni sportisti koji dolaze iz zapadnih i drugih zemalja, kao u fudbalu i košarci i koje primoravaju da napuste Rusiju. Sad oni treba da se solidarišu i napuste klubove gde dobro zarađuju, bave se sportom koji vole. Ima i njih koji su oženjeni Ruskinjama, kao Francuz Le Talek koji je bio kod nas u Zvezdi - zaključio je Dušan Savić.

Dule Savić
foto: Kurir televizija

Dušan Savić je živa legenda Crvene zvezde, za koju je igrao devet godina, upisao 202 utakmice i dao 120 golova! Karijeru je nastavio u Francuskoj, gde je igrao za Lil i Kan. Za reprezentaciju Jugoslavije debitovao je sa 19 godina, upisao 12 utakmica i dao dva gola. Otac je nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde, danas člana Apoela Vujadina Savića i muž novinarke Marine Rajević-Savić.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track