BOLNA ISPOVEST MIHAJLOVIĆEVE MAME VIKTORIJE: Na jednom mestu se pojavila METASTAZA! Teško mi je, mislila sam da je pobedio bolest!
Foto: Printscreen

otvorila dušu

BOLNA ISPOVEST MIHAJLOVIĆEVE MAME VIKTORIJE: Na jednom mestu se pojavila METASTAZA! Teško mi je, mislila sam da je pobedio bolest!

Fudbal -

Viktorija Mihajlović, majka srpskog fudbalskog stručnjaka Siniše Mihajlovića, otkrila je nove detalje o zdravstvenom stanju svog sina.

Podsetimo, Siniša je u subotu na konferenciji za medije otkrio da postoje naznake da se leukemija vratila i da će ponovo morati na bolničko lečenje.

Mami Viktoriji teško je pala ova vest.

"Siniša i njegova supruga Arijana su preksinoć krenuli iz Rima za Bolonju. Moj sin je od osam ujutru u istoj bolnici gde je bio i kada se prvi put borio sa opakom bolešću. Isti lekari ga leče. Počeće sa terapijama, a rezultati su pokazali da se samo na jednom mestu pojavila metastaza. Drugo ništa ne znamo za sada", kaže Sinišina mama i dodaje:

"Znam da je moj sin borac, ali ja sam mislila da je bolest već pobedio i zato mi je teško. Vreme često provodim kod svog drugog sina Dražena, koji živi u naselju Liman 1, pa nisam sama", otkriva za Informer Viktorija.

Kurir sport/Informer

Bonus video:

00:37

UŽASNE VESTI IZ BOLONJE: Siniši Mihailoviću se vratila leukemija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track