SANOGO OSTAJE U ZVEZDI DO 2024. GODINE: Uprava spremila nove ugovore za GAJIĆA i KANGU!
Foto: www.crvenazvezdafk.com

poverenje

SANOGO OSTAJE U ZVEZDI DO 2024. GODINE: Uprava spremila nove ugovore za GAJIĆA i KANGU!

Fudbal -

Čelnici crveno-belih žele da na vreme zadrže ključne igrače za narednu sezonu

Seku Sanogo ostaje u Crvenoj zvezdi! Zalaganjem i odnosom prema dresu fudbaler iz Obale Slonovače zaslužio je poverenje uprave crveno-belih.

Seku Sanogo
foto: www.crvenazvezdafk.com

Seku Sanogo bi uskoro trebalo da sedne za sto sa Zvezdanom Terzićem i Mtrom Mrkelom i parafira novi ugovor do 2024. godine, pošto mu važeći ističe u decembru. Snažni fudbaler se odlično snašao na Marakani, a koliko mu prija život u glavnom gradu Srbije svedoči i činjenica da je kupio stan u Beogradu.

Seku Sanogo ima 32 godine, ali igra na visokom nivou i jedan je od bitnijih igrača u trenerskoj postavci Dejana Stankovića. Polivalentan je igrač koji jednako dobro može da odgovori zadacima na pozicijama zadnjeg veznog i štopera.

Gelor Kanga
foto: www.crvenazvezdafk.com

U naredne dve nedelje, pored Sekua Sanoga ugovore bi trebalo da parafiraju Milan Gajić, o čemu je Kurir nedavno pisao, ali i Gelor Kanga.

El Fardu Ben
foto: www.crvenazvezdafk.com

Ostanak u Crvenoj zvezdi planira i El Fardu Ben, jer mu sasvim odgovara uloga džokera koju mu je spremio trener Dejan Stanković. Plus, deca mu idu u Beograd u školu, odlično govore srpski i prilagodili su se sredini.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track