SAŠA ILIĆ O ŽREBU: Izuzetno teška grupa! Mogli smo i bolje da prođemo!
Foto: Www.fkcukaricki.rs

reakcije

SAŠA ILIĆ O ŽREBU: Izuzetno teška grupa! Mogli smo i bolje da prođemo!

Fudbal -

Legendarni fudbaler Partizana Saša Ilić prokomentarisao je žreb za Mundijal u Kataru.

Srbija nije imala sreće na žrebu, dobili smo gotovo istu grupu kao i u Rusiji 2018. godine. Orlovi će ponovo igrati protiv Brazila i Švajcarske, dok smo iz četvrtog šešira izvukli neugodni Kamerun.

- Izuzetno teška grupa. Prvi meč na Svetskom prvenstvu sa Brazilom će biti spektakl, suvišno je govoriti o snazi jednog od najboljih svetskih timova. Gotovo je neverovatno da smo izvukli dva rivala sa kojima smo bili na Mondijalu pre četiri godine, pored Brazilaca tu je i Švajcarska. Činjenica da su u grupi završili ispred Italije i da im je ovo peto uzastopno učešće na SP, sasvim dovoljno govori o njihovim kvalitetima. I Kamerun je izuzetna ekipa, verovatno najjača iz četvrtog šešira. Moj bivši saigrač Rigobert Song im je selektor, tamo je i Tavamba... - rekao je trener Čukaričkog za Telegraf, pa dodao:

- Mogli smo i bolje da prođemo na žrebu, ali sigurno je da nas očekuju spektakularne utakmice u našoj grupi. Ukoliko naša reprezentacija bude na nivou iz presudnog meča tokom kvalifikacija sa Portugalijom, sigurno je da imamo šanse da se plasiramo u osminu finala, a posle je sve moguće.

Kurir sport/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track