SINIŠA MIHAJLOVIĆ: POBEDIĆU! Neću da vidim zabrinuta lica, već jednom sam pobedio, UČINIĆU TO PONOVO!
Foto: Profimedia

Bitka

SINIŠA MIHAJLOVIĆ: POBEDIĆU! Neću da vidim zabrinuta lica, već jednom sam pobedio, UČINIĆU TO PONOVO!

Fudbal -

Siniša Mihajlović nalazi se u bolnici gde se po drugi put leči od leukemije. Srpski stručnjak bez obzira na sve probleme potpuno je uz igrače Bolonje!

Svojim izabranicima obratio se preko video linka iz bolinice Sant' Orsloa.

- Nisam tu fizički, ali mentalno ću uvek biti sa vama. Svaki meč ću gledati i bićemo u komunikaciji. Nažalost, već smo ovo radili, ali siguran sam da ću se u ovoj sobi boriti za vas i siguran sam da ćete se vi boriti za mene. Pobedili smo ovu bolest ranije, zajedno možemo opet, ne sumnjam u to. Život se ne živi bez problema, već uprkos problemima. Život nije prava linija, ima krivine, uspone i padove. Ali uvek ustaneš i nastaviš putovanje - rekao je Miha.

- Kada je teško, tada se vidi hrabrost i reakcija. Postoje dva puta, jedan je destruktivan, kada se žališ i kad gubiš nadu. Drugi je konstruktivni kada tražiš pozitivne stvari i da se držiš toga. Pobediću ovu bolest, imam vere u doktore, tako da želim entuzijazam, a ne zabrinuta lica. Znam da ću pobediti. Znam da je vama teško zbog rezultata, a ne zbog nastupa. Nije najlakše igrati sa Milanom, ali biće uz vas pun stadion i neće ni njima biti lako - zaključio je Mihajlović.

Utakmica Bolonja - Milan na programu je u ponedeljak od 20.45.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track