FRUSTRIRANI SU ZBOG LŠ! Poketino napao navijače PSŽ-a zbog Ramosa: Zaslužio je šampione koje od njih ne dobija
Foto: AP

pariz

FRUSTRIRANI SU ZBOG LŠ! Poketino napao navijače PSŽ-a zbog Ramosa: Zaslužio je šampione koje od njih ne dobija

Fudbal -

Trener Pari Sen Žermena Maurisio Poketino rekao je da je fudbaler Serhio Ramos veliki šampion i da zaslužuje poštovanje navijača.

Pari Sen Žermen je sinoć na svom terenu pobedio Lorijen sa 5:1, a Poketino je uveo Ramosa u igru u poslednjih 18 minuta utakmice, kada mu je deo domaćih navijača zviždao.

Ramos je letos kao slobodan igrač posle 16 godina provedenih u Real Madridu prešao u Pari Sen Žermen, ali je od dolaska imao problema sa povredama i sinoć je igrao tek šestu utakmicu u svim takmičenjima za francuski klub.

- Zvižduci za Serhija Ramosa? Mislim da se radi o frustraciji navijača zbog ispadanja iz Lige šampiona, ne mislim da su zvižduci upućeni direktno njemu. On je veliki šampion i zaslužuje poštovanje kao i svi fudbaleri Pari Sen Žermena - rekao je Poketino, preneo je sajt "Gol".

Poketino je pod pritiskom zbog eliminacije iz Lige šampiona, a spekuliše se da bi mogao da dobije otkaz pre završetka sezone.

Britanski mediji naveli su da je argentinski trener jedan od kandidata za posao u Mančester junajtedu. On je rekao da nije siguran da li će ostati do isteka ugovora u Pari Sen Žermenu.

- Da li je moguće da ostanem u klubu sledeće sezone? Za sada ne razgovaram o tome sa rukovodstvom kluba. Ostalo mi je još godinu dana ugovora, ali važno je analizirati postignuto pre nego što se donese odluka i poštovaćemo odluku kluba - naveo je Poketino.

Kurir sport/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track