RONALDO OTKRIO KOLIKO MESEČNO TROŠI: Cifra da vam se zavrti u glavi! Evo koliko para treba da Georgina i deca žive lagodno
Foto: Instagram

Ima se, može se

RONALDO OTKRIO KOLIKO MESEČNO TROŠI: Cifra da vam se zavrti u glavi! Evo koliko para treba da Georgina i deca žive lagodno

Fudbal -

Kristijano Ronaldo, jedan od najboljih fudbalera svih vremena, otkrio je koliko trenutno izdvaja za mesečne troškove, koji uključuju devojku Georginu Rodrigez (28), četvoro dece i poslugu.

S obzirom na to da Ronaldo trenutno igra za Mančester junajted, porodica živi u Velikoj Britaniji. Mali deo luksuzne vile, u koju su se smestili nakon preseljenja iz Italije, pokazali su putem društvenih mreža. Za sve troškove, koje imaju uz decu i poslugu, Ronaldo kaže da mesečno mora da platiti otprilike 100 hijada evra. Naime, upravo ta cifra dovoljna je Georgini i deci da žive lagodno.

Ronaldo je već dugi niz godina u vezi s Georginom, koju je upoznao dok je radila u luksuznom butiku u Madridu. Georgina je Kristijanu rodila jedno dete, ćerku Alanu, a trenutno čekaju i blizance, devojčicu i dečaka.

Ostalo troje dece, blizance Evu i Matea te najstarijeg sina Kristijana Jr., fudbaleru je rodila surogat majka. Šestočlana porodica uskoro će postati osmočlana, a samim tim i njihovi troškovi sigurno će narasti.

Ipak, Ronaldo je samo prošle godine zaradio preko 120 miliona evra, stoga mu mesečna cifra za kuću i porodicu sigurno ne stvara prevelik problem.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track