LUKAKU NIJE ZADOVOLJAN U ČELSIJU: Belgijanac želi da se vrati u Inter! Uprava italijanskog kluba ne isključuje tu mogućnost!
Foto: EPA/MATTEO BAZZI

transfer na pomolu

LUKAKU NIJE ZADOVOLJAN U ČELSIJU: Belgijanac želi da se vrati u Inter! Uprava italijanskog kluba ne isključuje tu mogućnost!

Fudbal -

Uprava Intera više ne isključuje povratak u klub fudbalera Romelua Lukakua, koji pokušava da napusti Čelsi i vrati se u Milano.

Inter bi možda morao da proda nekog igrača tokom leta kako bi se Lukaku vratio, ali kako je danas prenela Gazeta delo sport, direktori milanskog kluba više ne isključuju tu mogućnost.

Gazeta je navela da bi Inter mogao da priušti Lukakua samo u slučaju pozajmice. Čelsi ne može da ni da prodaje ni da kupuje igrače zbog sankcija koje su uvedene vlasniku Romanu Abramoviču.

Ruski milijarder želi da proda klub, a Inter će sačekati rasplet pre nego što počne razgovore sa upravom Čelsija.

Tutosport je prošle nedelje preneo da je Lukaku u više navrata zvao direktore Intera i rekao im da želi da se vrati u klub. On nije bio starter u Čelsiju još od februara, a rekao je i da mu ne odgovara stil igre.

Lukaku je od 2019. do 2021. godine odigrao 95 utakmica za Inter, postigao je 64 gola i osvojio šampionsku titulu sa trenerom Antoniom Konteom.

Kurir sport/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track