ZVEZDA TRAŽI ODGOVOR OD PIKSIJA I FSS! Kurir saznaje: NOVA BURA u srpskom fudbalu: Šta se desilo u Humskoj? Da li je to regularno?
Foto: Starsport

haos

ZVEZDA TRAŽI ODGOVOR OD PIKSIJA I FSS! Kurir saznaje: NOVA BURA u srpskom fudbalu: Šta se desilo u Humskoj? Da li je to regularno?

Fudbal -

Fudbalski klub Crvena zvezda nezadovoljan je zbog dešavanja na utakmici Partizana i TSC-a u 29. kolu Super lige Srbije.

Kako Kurir saznaje u Ljutice Bogdana traže odgovore na nekoliko pitanja vezano za pomenuti meč, a pitanja su postavljena Fudbalskom savezu Srbije, a adresirani su i Dragan Stojković Piksi, selektor reprezentacije Srbije, Nenad Bjeković, vršilac dužnosti predsednika FSS, kao i Jovan Šurbatović, generalni sekretar FSS.

U Zvezdi su nezadovoljni zbog nedosuđenog jedanaesterca za TSC u 42. minutu, kada je lopta pogodila u ruku Marka Jevtovića, dok je klizećim startom pokušao da izblokira centaršut.

Utakmic u Humskoj je kasnila sedam minuta, navodno zbog VAR tehnologije, a nakon meča se povela priča o tome da li je VAR uopšte radio u trenutku kada se dogodila sporna situacija.

Upravo to je pomenula Crvena zvezda u zvaničnom pismu predstavnicima FSS.

- Da li je "VAR" sistem bio u funkciji na utakmici između FK Partizan i FK TSC odigranoj 02.04.2022. godine?

- Ukoliko "VAR" sistem nije bio u funkciji na navedenoj utakmici, molimo vas da obrazložite razloge, kao i kako se to odražava na regularnost takmičenja?

- Molimo da nam dostavite zvaničan stav sudijske komisije o tome da li je trebao da bude dosuđen penal za FK TSC u 42. minutu utakmice između FK Partizan i FK TSC posle igranja rukom igrača FK Partizan Marka Jevtovića.

FK Crvena zvezda, Crvena zvezda
foto: FK Crvena zvezda

Crveno-beli su poručili i da očekuju odgovor, odnosno zvanično izjašnjenje FSS, a ispod pitanja stoji potpis predsednika kluba, Svetozara Mijailovića.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track