RIVAL SRBIJE NA MUNDIJALU NUDI GVARDIOLI 12.000.000 EVRA! Grom iz vedra neba, Brazil MENJA SELEKTORA, čeka se odgovor Pepa
Foto: EPA/Peter Powell

iznenada

RIVAL SRBIJE NA MUNDIJALU NUDI GVARDIOLI 12.000.000 EVRA! Grom iz vedra neba, Brazil MENJA SELEKTORA, čeka se odgovor Pepa

Fudbal -

Pep Gvardiola već duže od decenije važi za jednog od najboljih fudbalskih trenera na svetu.

Španac se probio u trenerskom poslu kada je sa velikim uspehom vodio Barselonu od 2008. do 2012. godine,a potom je isto činio i sa Bajernom iz Minhena, pre nego što je došao u Mančester siti na leto 2016. godine.

Sa "građanima" ima ugovor do 2023. godine, a klub bi mogao da napusti ranije, ukoliko prihvati poziv da postane selektor Brazila.

Upravo ugovor bi mogao da predstavlja problem Brazilcima, a druga prepreka je činjenica da su Brazilci spremni da ponude lošiji ugovor od onog koji Gvardiola ima kao trener Mančester sitija.

Španska "Marka" javlja da bi dolaskom na klupu "Karioka" Gvariodla prihvatio na zaradu od čak 12.000.000 evra godišnje.

Gvariola pred odlukom
Gvariola pred odlukomfoto: EPA/Andrew Yates

Međutim, posao selektora sigurno je primamljiv iskusnom Špancu, pa nije toliko nerealno za očekivati da se on ipak zapita da li bi prihvatanje ponude bila dobra opcija za njega.

Prema navodima iz Španije, Gvardiola bi posao u reprezentaciji Brazila počeo nakon Svetskog prvenstva. Tada bi zamenio Titea, aktuelnog selektora.

Brazil će, podsetimo, drugi Mundijal zaredom igrati u grupi sa Srbijom i Švajcarskom, dok će se u Kataru, pomenutoj trojki pridružiti i Kamerun.

Kurir sport

Bonus video:

00:17

IZJAVA PIKSIJA NAKON PORAZA OD DANSKE: Selektor fudbalske reprezentacije Srbije istakao da ga REZULTAT NE ZANIMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track