BOMBE PADALE PO STADIONU PRVOLIGAŠA: Čuveni Hrvat objavio POTRESNE SLIKE iz Ukrajine, ogroman krater na terenu, tribine UNIŠTENE
Foto: Profimedia

destrukcija

BOMBE PADALE PO STADIONU PRVOLIGAŠA: Čuveni Hrvat objavio POTRESNE SLIKE iz Ukrajine, ogroman krater na terenu, tribine UNIŠTENE

Fudbal -

Legenda hrvatskog fudbala, Darijo Srna, od početka rata u Ukrajini aktivan je na društvenim mrežama gde svakodnevno objavljuje slike i snimke iz te države.

Srna je najveći deo igračke karijere proveo igrajući za Šahtjor iz Donjecka, gde sada objavllja funkciju sportskog direktora.

Nekadašnji kapiten reprezentacije Hrvatske na Instagramu je podelio fotografije uništenog fudbalskog stadiona u Černihivu, gradu u blizini Kijeva.

Stadion na kojem igra FK Desna, klub iz elitnog ranga takmičenja koji je u trenutku prekida prvenstva zauzimao sedmo mesto na tabeli, potpuno je uništen nakon što su na njega pale bombe.

1 / 3 Foto: Instagram/darijosrna

Na sred terena vidi se ogorman krater, dok je velika šteta načinjena i tribinama.

Na društvenim mrežama su se pojavile i druge fotografije sa stadiona u Černihivu na kojima se vidi da će za njegovo popravljanje biti potrebno puno vremena i uloženog novca.

FK Desna je klub osnovan 1960. godine. Prethodnu sezonu je završio na šestom mestu, a 2020 je igrao i kvalifikacije za Ligu Evrope gde je poražen od Volfsburga.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track