JOŠ JEDNA SMENA TRENERA U SRBIJI ZBOG IZJAVE: Kolubara otpustila Dejana Švabu Đurđevića!
Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

JOŠ JEDNA SMENA TRENERA U SRBIJI ZBOG IZJAVE: Kolubara otpustila Dejana Švabu Đurđevića!

Fudbal -

Kolubara se zahvalila na saradnji dosadašnjem šefu stručnog štaba Dejanu ''Švabi'' Đurđeviću, nakon poraza od Spartaka sa 4:3.

''Fudbalski klub Kolubara obaveštava fudbalsku i sportsku javnost da Dejan Đurđević nije više šef stručnog štaba naše ekipe. Do sporazumnog raskida međusobne saradnje između dosadašnjeg trenera i uprave kluba došlo je zbog analiza poslednjih mečeva naše ekipe, a pre svega u želji i nameri kluba da se ekipa razrdma u predstojećoj borbi za opstanak u superligaškom karavanu.

Fudbalski klub Kolubara neizmerno se zahvaljuje Dejanu Đurđeviću, rođenom Lazarevčaninu, na znanju, volji, želji i hrabrosti koju je pokazao prilikom preuzimanja našeg tima u debitantskoj superligaškoj sezoni po čemu će zlatnim slovima ostati upisan u istorijatu našeg kluba.

Dejanu Đurđeviću želimo puno uspeha u daljem radu i karijeri. O imenovanju novog šefa struke Kolubare sportska javnost u Srbiji će biti naknadno obaveštena'', navodi se u saopštenju kluba.

Ali, sve se dogodilo samo par dana posle neočekivane Đurđevićeve izjave posle meča.

- Sami smo krojači svoje sudbine, ali čudi me nepoštovanje ljudi iz kluba prema meni. To nisam zaslužio, nisam nikad sebe stavljao u prvi plan. Jednostavno, nije dobro kad amateri koji vode klub budu ispred nas profesionalaca - izjava je Đurđevića koja ga je koštala otkaza.

Posle legende Partizna saše Ilića, koji je nedavno dobio otkaz u Čukaričkom, još jednog trenera u Srbiji je skupo koštala sporna izjava.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track