UEFA ČEKA IZVEŠTAJE O HAOSU U MADRIDU: Disciplinski sudija istražuje skandale čiji su vinovnici igrači Atletika i Stija! VIDEO
Foto: Profimedia

liga šampiona

UEFA ČEKA IZVEŠTAJE O HAOSU U MADRIDU: Disciplinski sudija istražuje skandale čiji su vinovnici igrači Atletika i Stija! VIDEO

Fudbal -

Evropska fudbalska unija (UEFA) sačekaće izveštaje sa revanš utakmice četvrtfinala Lige šampiona između Atletiko Madrida i Mančester sitija, pre nego što odluči da li će pokrenuti disciplinski postupak zbog nesportskog ponašanja igrača.

Mančester siti se plasirao u polufinale Lige šampiona, pošto je u revanš utakmici četvrfinala u Madridu odigrao nerešeno bez golova protiv Atletika. Siti je prošao dalje zbog pobede u Mančesteru 1:0, prošle sedmice.

U završnici utakmice igrači obe ekipe izgubili su kontrolu i došlo je do koškanja i oštrih prekršaja. Igrač Atletika Felipe isključen je zbog starta na Filu Fodenu, koga je u prvom poluvremenu udario u glavu, a čini se da je njegov saigrač Stefan Savić glavom udario Rahima Sterlinga, dok je tokom koškanja povukao za kosu Džeka Griliša. Totalni haos je nastao u tunelu posle utakmice.

Felipe je u prvom minutu nadoknade dobio crveni karton (drugi žuti), a Savić je istovremeno kažnjen žutim kartonom. Utakmica je produžena više čak 13 minuta.

Kako je preneo Skaj, Uefa čeka izveštaje, a mogla bi da postavi disciplinskog inspektora da istraži ceo slučaj.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track