RAZVOD OD 350 MILIONA! BILI SU NAJPOZNATIJI PAR EVROPE: On preživeo infarkt, ona tumor, razveli se zbog BUGARKE! A, onda GEJ AFERA
Foto: Printskrin

on je u žiži

RAZVOD OD 350 MILIONA! BILI SU NAJPOZNATIJI PAR EVROPE: On preživeo infarkt, ona tumor, razveli se zbog BUGARKE! A, onda GEJ AFERA

Fudbal -

Ceo svet priča o objavi Ikera Kasiljasa u kojoj je naveo da je gej. Usledio je i demanti, ali sve je pod ogromnom misterijom, jer se u celu priču sa komentarom uključio i Karlos Pujos.

Život Ikera Kasiljasa je i bez ove afere svakako za jedan kvalitetan holivudski fudbal. Posebno bi bio zanimljiv deo vezan za Ikera i Saru.

Špansku fudbalsku legendu Ikera Kasiljasa i sportsku novinarku Saru Karbonero čitav svet je upamtio po čuvenom poljupcu ispred kamere na Mundijalu 2010. godine.

Iker Kasiljas, Sara Karbonero
foto: EPA/JUAN CARLOS HIDALGO

Međutim, od toga je ostala samo uspomena jer se par posle 11 godina braka razveo.

Legenda Španije, Reala i Porta u emotivnoj ispovesti nedavno je priznao da se suočava sa brojnim problemima od kako je preživeo infarkt, a onda i razvod.

Iako su tokom 11 godina veze zajedno prošli mnoge nedaće poput Ikerovog srčanog udara, zatim Sarinog tumora na jajnicima, poznati par više nije mogao da živi zajedno. Kako su otkrili pojedini španski mediji, da je proslavljeni golman i u vreme braka bio u aferi sa Bugarkom Nađom Aleksandrovom.

U emisiji "Salvame" atraktivnu "ljubavnicu" uključili su uživo, a Bugarka nije porekla romansu sa Kasiljasom!

Naime, Nađa jeste bila šokirana, ali činjenicom da se za tu ljubavnu priču zna.

"Bože! Kako znate za ovo? To je nešto za šta dvoje ili troje ljudi zna", rekla je devojka iz Bugarske.

Takođe je naglasila da ona nije kriva što se brak novinarke i golmana rasturio, iako su novinari dospeli do informacija da je već skoro dve godine u vezi sa Kasiljasom.

"Nisam razlog zbog kog su se razišli. Ne osećam se kao osoba koja im je upropastila brak", hladna je bila Nađa.

Iker Kasiljas, Sara Karbonero, Nađa Aleksandrova
foto: Profimedia/Instagram

Starateljstvo nad decom posle razvoda pripalo je novinarki sa kojom će ubuduće živeti Martin i Lukas.

Posle razvoda glavna priča je bila deoba imovine. Nekadašnji čuvar mreže kraljevskog kluba i Porta sagradio je poslovnu imperiju koja se procenjivala na čak 350.000.000 evra. Tu su spadale četiri firme koje su se bavile nekretninama i koje su tokom godine prihodovale ukupno 25 miliona evra.

Sa druge strane i firme koje je vodila njegova bivša supruga, pravile su milione. Tako je njeno bogatsrvo 2019. godine bilo procenjeno na 1.100.000 evra, a najuspešnija firma koju vodi je "Uspomene na Južnu Afriku". Ova firma dobila je ime po mestu, gde je Iker sa Španijom postao prvak sveta 2010. godine, a bavi se izradom odeće i nakita.

Iker Kasiljas, Sara Karbonero
foto: AP

Sara ju je u saradnji s prijateljicom osvnovala 2015. godine, a godišnji promet iznosi oko pola miliona evra. Pored ove firme, Sara ima i nekoliko nekretnina na atraktivnim lokacijama, koje se vode na njeno ime.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track