NAPREDAK DOČEKUJE RADNIČKI IZ NIŠA: Doktor određuje tim za komšijski derbi
Foto: Ž. M.

Čarapani oslabljeni

NAPREDAK DOČEKUJE RADNIČKI IZ NIŠA: Doktor određuje tim za komšijski derbi

Fudbal -

Napredak sutra u plej - ofu dočekuje Radnički iz Niša.

O komšijskom derbija danas su, na konferenciji za medije, govorili glavni trener Zoran Milinković i zamenik kapitena Milan Spremo.

-Pre današenjeg treninga, čekamo izveštaj lekara. Ono što je poznato, izašli smo iz utakmice sa Vojvodinom sa dve teške povrede, Kočića i Kerkeza. Mršić takođe neće moći da igra, u pitanju je ahilova tetiva, a Melunović ima problema sa kolenom. Da ne pominjem one, od ranije povređene. Jedino što je dobro, Kojčić se vraća. Probleme, ipak moramo da prevaziđemo u hodu, kako kadrovske, tako i energetske, jer period za oporavak je samo 48 sati. Utakmica je već sutra i na teren izlazimo sa velikim ambicijama, da pobedimo. Znamo da nasuprot sebe imamo teškog rivala. Poznajemo se jako dobro, nedavno smo igrali i prijateljski meč, tako da nema nepoznanica između nas. Nadam se da ćemo, uz pomoć navijača, odnosno zajedno, da izborimo važnu pobedu, izjavio je šef stručnog štaba Čarapana Zoran Milinković.

Zamenik kapitena Napretka Milan Spremo najavljuje tešku utakmicu, ali i pobedu domaćina.

-Mislim da nismo zaslužili da izgubimo na “Karađorđu”, ali nema vremena da se više osvrćemo na tu utakmicu, jer već sutra stiže Radnički. Kvalitetna ekipa, sa dosta dobrih pojedinaca. Verujem u pobedu i da se uključimo u borbu za Evropu. Podrška sa tribina je neophodna, pa pozivam navijače da dođu u što većem broju, ističe Spremo.

Ž. M. / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track