ČIŠĆENJE! JUNAJTED NAJAVIO TOTALNU REKONSTRUKCIJU: Jedino golmane neće dirati! Stižu pojačanja na svim ostalim pozicijama!
Foto: Profumedia

revolucija

ČIŠĆENJE! JUNAJTED NAJAVIO TOTALNU REKONSTRUKCIJU: Jedino golmane neće dirati! Stižu pojačanja na svim ostalim pozicijama!

Fudbal -

Sprema se veliko čišćenje na Old Trafordu.

Privremeni menadžer tima Ralf Ragnik naredne sezone biće savetnik za sportsku politiku i već je počeo da radi na formiranju tima za budućnost.

Po svemu sudeći ekipu će na leto preuzeti trener Ajaksa Erik Ten Hag.

"Naravno da je važno ko će biti novi trener kako bismo počeli sa angažovanjem novih igrača. Nalaženje igrača koji su najbolji za nas ima smisla samo ako znamo ko će nam biti trener i kako on želi da igra tim", kaže Ragnik i dodaje:

"Međutim, postoji nekoliko igrača koje želimo da dovedemo ko god da bude trener i kakav god da je njegov stil igre. Tražimo igrače koji svojim statusom odgovaraju klubu kao što je Mančester junajted".

Ragnik je najavio revoluciju na Old Trafordu.

"Nama nije dovoljno da dovedemo tri ili četiri igrača. Biće ih dosta više jer mnogima ističe ugovor i oni odlaze. Što se tiče dolazaka, moramo se pojačati na svim pozicijama osim na golmanskoj", otkriva Nemac.

Junajted je imao još jednu razočaravajuću sezonu u kojoj je izgubio šanse da se domogne trofeja.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track