DOBIO DETE SA SESTRIČINOM BIVŠE SUPRUGE: Hulk objavio SREĆNE VESTI, a kada PREVARENA ŽENA saznala za njih ostavila je OVU poruku!
Foto: Instagram

STIGLE RODE

DOBIO DETE SA SESTRIČINOM BIVŠE SUPRUGE: Hulk objavio SREĆNE VESTI, a kada PREVARENA ŽENA saznala za njih ostavila je OVU poruku!

Fudbal -

Poznati brazilski fudbaler Hulk dobio je četvrto dete.

"Hvala Bogu na ovom blagoslovu - rođenju moje princeze Zaje", objavio je ponosni tata na Instagramu.

Hulk inače ima još troje dece sa Iran Angelo de Souzom, Kamilinom tetkom, sa kojom je bio u braku 12 godina.

Hulk i Kamila su vezu započeli 2019. godine, a oboje su isticali da je fudbaler bio uveliko razveden kada su započeli romansu.

Kao bomba odjeknulo je priznanje Hulka da bivšu suprugu nikada nije ni voleo, da među njima nikada nije bilo ljubavi, kao i da ju je za 12 godina braka varao, prenose svetski mediji.

Hulk
foto: Pritnscreen/Instagram

Kada je Iran saznala za vezu svoje sestričine i bivšeg muža, kao i to da čekaju dete, na drušvenim mrežama ostavila je poruku.

"Laž i izdaja su poput noževa. Režu nam meso, teraju nas da krvarimo i da umiremo iznutra. Ali, za one koji veruju u Boga, ova smrt znači ponovno rođenje. Sa svakim razočaranjem, sa svakom otkrivenom laži se ponovo rađam jer me Isus učinio jakom. Hvala Bogu na još jednom oslobođenju", napisala je bivša supruga fudbalera.

Hulk
foto: Instagram

(Kurir sport)

Bonus video:

00:49

RONALDO JE LJUDINA! Kristijano ipak ispunio san dečaku sa dirljivom porukom, ALI TO NIJE BILO SVE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track