OMLADINCI PARTIZANA DEKLASIRALI ZVEZDU: Velika nada crno-belih postigla dva gola!
Foto: FK Partizan

mlađe kategorije

OMLADINCI PARTIZANA DEKLASIRALI ZVEZDU: Velika nada crno-belih postigla dva gola!

Fudbal -

U sportskom centru "Partizan-Teleoptik", večiti derbi odigrali su omladinci, a Partizan je ubedljivo savladao Crvenu zvezdu sa 4:0, dok su kadeti "večitih" rivala igrali nerešeno – 3:3.

Omladinci Partizana su u večitom derbiju igranom u „Zemunelu“ ubedljivo porazili Crvenu zvezdu sa 4:0, u okviru 24. kola Omladinske lige Srbije. Crno-beli su za ovaj meč iz prvog tim vratili Sameda Baždara, a upravo je ovak momak bio najbolji pojedinac, postigao je vodeći i poslednji gol na meču, u 10. i 85. minutu.

Između toga, precizni su bili još Nemanja Trifunović u 45. i Mihajlo Ilić u 56. minutu. Crvena zvezda je ostala lider na tabeli Omladinske lige, sa 57 bodova, devet više od Partizana, šest kola pre završetka takmičenja.

Prethodno su večiti derbi na istom terenu odigrali kadeti ova dva tima, u goleadi nije bilo pobednika – 3:3. Crvena zvezda je povela u desetom minutu, kad je pogodio Šljivić, izjednačio je šest minuta kasnije Aleksić iz jedanaesterca.

Crveno-beli su potom stekli i dva gola prednosti, pogađali su Bubanj u 19. i Miladinović u 47. minutu. Ipak, izabranici trenera Nikole Jovanića uspeli su da izjednače i da osvoje bod, Aleksić je postigao svoj drugi gol u 73. minutu, a konačan rezultat postavio je rezervista Mirčetić šest minuta pre kraja. Crvena zvezda je ostala lider na tabeli šest kola pre kraja, sa četiri boda više od Partizana.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track