EVROPA JE POLUDELA ZA ZANOSNOM ANOM: Kažu da je NAJLEPŠA FUDBALERKA NA SVETU, kada je vide muškarci se skroz pogube (FOTO)
Foto: Instagram/anamxrkovic

BOMBA

EVROPA JE POLUDELA ZA ZANOSNOM ANOM: Kažu da je NAJLEPŠA FUDBALERKA NA SVETU, kada je vide muškarci se skroz pogube (FOTO)

Fudbal -

Ana Maria Marković je pre dve godine imala debi iz snova kada je na prvoj utakmici za Grashoper postigla četiri gola, a njena popularnost je u velikoj porasti u poslednjim mesecima.

Dvadesetdvogodišnja fudbalerka je aktuelna reprezentativka Hrvatske, a zbog fizičkog izgleda je zapala za oko mnogim ljubiteljima fudbala koji često ostavljaju šaljive komentare kada ona objavi fotografiju na društvenim mrežama.

Uglavnom se radi o šaljivim načinima da se pokaže koliko im se Ana sviđa, a neretko se dešava da šala bude neprimerena.

Hrvatski mediji posebno su ponosni na fudbalerku za koju kažu da je možda i najlepša na svetu, a "Index" je nedavno preneo reči koje je Markovićeva izgovorila u intervjuu za švajcarski "Watson".

- Trebalo bi više da se cene fudbalerke, mi radimo jednako kao i muškarci. Oni imaju trening više, jer imaju i vremena. Mi nemamo toliko vremena jer moramo da idemo i na posao. Moramo da se više profesionalizujemo. Na društvenim mrežama nažalost zarađujem više nego od fudbala. Više bih volela da zarađujem od onoga što volim. Ulažemo jako puno za ono što zaradimo, ali radimo to iz srca. Volimo taj sport, da se radi samo o novcu, ne bismo igrale fudbal - rekla je Ana.

Sudeći po podatku pomenutog izvora, ona je na Instagram nalogu pre dva mesecaimala više od 70.000 pratilaca, a sada njen nalog broji više od 451.000 ljudi, što je ozbiljan rast u kratkom periodu.

1 / 7 Foto: Instagram/anamxrkovic

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track