S NJIM MOGU I ZATVORENIH OČIJU! Hit intervju Mitrovića! Dobio je nagradu za NAJBOLJEG U LIGI pa oduševio pred kamerama VIDEO
Foto: Profimedia

mitrogol

S NJIM MOGU I ZATVORENIH OČIJU! Hit intervju Mitrovića! Dobio je nagradu za NAJBOLJEG U LIGI pa oduševio pred kamerama VIDEO

Fudbal -

Nakon što je postigao 41 gol u Čempionšipu, Aleksandar Mitrović je, očekivano, odabran za igrača sezone u ovom takmičenju, a za klupski sajt je govorio o utiscima sa dodele.

Najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije je do 41 pogotka stigao na isto toliko utakmica, a u preostala tri meča imaće priliku da postane apsolutni rekorder Čempionšipa, za to su mu potrebna još dva gola.

- Ponosan sam što sam osvojio nagradu. Ne bih bio ovde da nije mojih saigrača, trenera i svih ljudi koji su zaposleni u klubu. Srećan sam i ponosan, lepo je što sam ovde - poručio je Mitrović.

On se osvrnuo i na činjenicu da se u timu sezone pored njega nalaze još tri fudbalera Fulama: Tosin Adarabiojo, Antoni Robinson i Hari Vilson.

- To znači da smo uradili nešto odlično ove sezone i da smo igrali dobar fudbal, ako mene pitate možda je još neki naš igrač bude ovde, ali razumemo kako ovo funkcioniše. Najbolji smo u ligi i zaslužili smo da budemo ovde posle svega što smo uradili.

Novinar je potom pitao Mitrovića o sjajnoj saradnji sa Vilsonom koji je ove sezone u Čempionšipu upisao čak 17 asistencija, uz 10 golova. Vilson je pored Mitrovića i Dominika Solankea (Bornmut) bio nominovan za najboljeg u sezoni.

- Kada sa nekim "klikneš" već na prvom treningu i pronađeš hemiju... To smo Hari i ja, sa njim mogu da igram zatvorenih očiju. Znam šta će da uradi i on zna šta ću ja da uradim. Čak i da je on pobedio večeras bio bih veoma srećan, jer je i on zaslužio nagradu - zaključio je Mitrović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track