MESIJEV SAIGRAČ U CENTRU LATINO SAPUNICE Pregazio bivšu kada ga je zatekla u preljubi, policija ga jurila a on se pojavio na meču
Foto: EPA/ROLANDO ENRIQUEZ

Šok

MESIJEV SAIGRAČ U CENTRU LATINO SAPUNICE Pregazio bivšu kada ga je zatekla u preljubi, policija ga jurila a on se pojavio na meču

Fudbal -

Reprezentativac Argentine i fudbaler Boke Juniors Eduardo Salvio trenutno je glavna tema u toj zemlji.

Salvio je pre nekoliko dana pregazio kolima bivšu suprugu koja ga je uhvatila u preljubi, potom policija nije uspevala da ga pronađe, a on se na kraju pojavio na utakmici i postigao dva gola.

Salvio je bio u automobilu sa sadašnjom partnerkom, kada je ugledao bivšu suprugu kako se približava, očigledno ga uhvativši u preljubi. On je onda odlučio da pobegne, ali žena nije uspela da se sklon, pa je fudbaler bukvalno pregazio. Bivša supruga, model Aravena Magali, je zadobila povrede desne potkolenice i završila u bolnici, a fudbaler je pobegao pre nego što je policija stigla na mesto događaja.

Policija nije uspevala danima da ga pronađe. Na kraju se on sam predao i otišao u stanicu policije da kaže svoju stranu priče. Posle noći provedene u pritvoru pušten je da se brani sa slobode.

Danima argentinska javnost nije znala gde se Salvio nalazi, a on se na iznenađenje svih pojavio u subotu na terenu i zaigrao protiv Central Kordobe. I ne samo to, nego je postigao dva gola u pobedi Boke Juniors 2:1.

Salvio je karijeru počeo u Lanusu, odatle je prešao u Atletiko, pa na pozajmicu u Benfiku gde je proveo najvći deo svoje karijere, ukupno osam godina. Od 2019. godine je u Boki, a sa Lionelom Mesijem čini tandem u argentinskoj reprezentaciji.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track