STANOJEVIĆ PROZVAO RIVALA ZVEZDE: Ne pamtim da je Čukarički za sve ove godine ugrozio crveno-bele! Teško da će ih ugroziti i sada!
Foto: Starsport©

trener partizana

STANOJEVIĆ PROZVAO RIVALA ZVEZDE: Ne pamtim da je Čukarički za sve ove godine ugrozio crveno-bele! Teško da će ih ugroziti i sada!

Fudbal -

Aleksandar Stanojević izneo je svoja očekivanja od predstojećeg kola Super lige Srbije. Osim o meču svog Partizana, pričao je i o utakmici Crvena zvezda - Čukarički.

Čukarički ima 12 uzastopnih poraza od Zvezde. Brđanima baš ne leži šampion Srbije, a sa novim trenerom Milanom Lešnjakom pokušaće da naprave čudo.

U to ne veruje Aleksandar Stanojević trener Partizana. On misli da ne postoje šanse da se tu dogodi iznenađenje.

- Ne pamtim da ih je Čukarički ugrozio za sve ove godine. Teško će ih sada ugroziti ako već nisu do sada. Moje igrače ne opterećujem s tim, nego samo da mi odigramo dobru utakmicu i da se nadamo što je ljudski. Potrebno je i da mi sve pobedimo, a nije to baš tako lako - izjavio je Stanojević.

Kada je reč o duelu crno-belih i TSC, trener crno-belih je rekao:

- TSC igra izuzetno dobro. Žarko Lazetić je uneo taj svoj način igre. Menjaju sisteme, način ulaska u igru. Imaju određenih problema, videćemo u kom sastavu će izaći. Sviđa mi se kako Lazetić radi, njegovi timovi igraju specifičan način igre.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track