BRATE, OVO JE ZA TEBE! Kapiten Izraela novim gestom svom snagom uz Jojića, koji preživljava najteže trenutke u Partizanu!
Foto: Starsport

PODRŠKA SAIGRAČA

BRATE, OVO JE ZA TEBE! Kapiten Izraela novim gestom svom snagom uz Jojića, koji preživljava najteže trenutke u Partizanu!

Fudbal -

Iskusni vezista i bivši internacionalac Miloš Jojić, verovatno prolazi kroz najteže trenutke u karijeri. On je konstantno bio vređan tokom prvenstvene utakmice protiv TSC-a, iako na stadionu u Humskoj ulici nije bilo ni 1.000 gledalaca. Daljih muka spasao ga je trener Aleksandar Stanojević, kada ga je u 40. minutu izveo iz igre i šansu dao Lazaru Markoviću, a crno-beli ekspresno preokrenuli rezultat u svoju korist.

Bibars Natho
foto: Printskrin/Instagram

Jojić praktično nije nio seo na klupu, a Bibars natho je na maestralan način postigao perfektan gol iz slobodnog udarca i izjednačio rezultat. Posle sjajnog pogotka, Natho, ali i ostali igrači crno-belih su otrčali do klupe Partizana, kako bi podržali Jojića. Natho ga je zagrlio, a posle meča je otišao i korak dalje, jer je na društvenoj mreži Instagram poručio Jojiću: Brate, ovo je za tebe!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track