LEGENDA JUNATEDA VREĐALA MATIĆA U PROGRAMU UŽIVO: Kad bi znao kako je Nemanja pričao o njemu BILO BI GA SRAMOTA posle ovoga VIDEO
Foto: EPA/Tim Keeton, screenshot

nepotrebna prozivka

LEGENDA JUNATEDA VREĐALA MATIĆA U PROGRAMU UŽIVO: Kad bi znao kako je Nemanja pričao o njemu BILO BI GA SRAMOTA posle ovoga VIDEO

Fudbal -

Legendarni kapiten Mančester junajteda, Roj Kin, udario je na Nemanju Matića nakon utakmice Premijer lige između Mančester junajteda i Čelsija.

Susret na Old Trafordu završen je rezultatom 1:1, a nekadašnji reprezentativac Republike Irske nije bio zadovoljan igrom crvenih đavola, a nakon utakmice je u programu uživo na televiziji "Skaj sport" prozivao srpskog fudbalera.

Matić je najavio da će na kraju sezone da napusti Mančester junajted, a Kin mu je posle remija zamerio način na koji se oprostio od kluba, pominjavši njegove bivše klubove.

- Ima li Mančester kriterijume? Odlazim, a tako mi je lepo u Mančesteru. Mančester junajted će uvek biti u mom srcu, a da i Čelsi će... A i Benfika, ne zaboravite njih - rekao je Kin podrugljivim tonom, pa dodao:

- Ne mogu svi da budu u tvom srcu - poručio je Roj Kin, a kada je voditelj programa šaljivo poručio da Matić ima veliko srce, svi u studiju su se nasmejali.

A, kada bi znao kako je Matić pričao o njemu, verovatno bi drugačiji stav imao nekadašnji vezista. Neposredno nakon što je potpisao za Junajted koji je za transfer iz Čelsija izdvojio oko 45.000.000 evra, Srbin je rekao da mu je upravo Kin bio idol.

- Kad sam bio mali i počinjao da treniram fudbal, Kin je bio u zenitu, veliki igrač, jedan od najboljih veznih fudbalera u Premijer ligi. Pokušao sam da preuzmem nešto dobro od svakog fudbalera kako bih sebe unapredio, a Kin je bio jedan od njih. Srećan sam što sada igram za klub u kojem je i on nastupao - rekao je Matić na leto 2017. godine.

Posle pet godina u klubu tridesettrogodišnjak je odlučio da nastavi karijeru na drugom mestu.

Protiv Čelsija je bio u igri 79. minuta, a ove sezone je igrao na ukupno 30 utakmica u svim takmičenjima.

Kurir sport

Bonus video:

00:53

NEMANJA MATIĆ U RODNOM VRELU: Fudbaler Mančester junajteda na mestu gde je napravio prve fudbalske korake (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track