SRAMOTA! PARTIZANOVI KLINCI IZGUBILI PA LOMILI SVLAČIONICU: Još su deca, a ovako se ponašaju, ostavili POTPUNO UNIŠTENA vrata!
Foto: Kurir

Tužan prizor!

SRAMOTA! PARTIZANOVI KLINCI IZGUBILI PA LOMILI SVLAČIONICU: Još su deca, a ovako se ponašaju, ostavili POTPUNO UNIŠTENA vrata!

Fudbal -

Katastrofalno ponašanje crno-belih nakon poraza

Mladi fudbaleri Partizana izgubili su od vršnjaka iz Čukaričkog rezultatom 3:2 u utakmici 25. kola Kadetske lige Srbije.

Nažalost, ono što u ovom trenutku zavređuje više pažnje od rezultata, zanimljive utakmice i pogleda na tabelu, jesu fotografije do kojih je Kurir stigao, a koje su nastale u svlačionici u kojoj su se presvlačili fudbaleri ekipe iz Humske.

Ljudi iz Partizana, aktuelnog lidera prvenstva, trebalo bi pod hitno da porade na ponašanju svojih fudbalera, ili možda na ličnom ponašanju, jer slike nastale posle utakmice fudbalera koji su još uvek dečaci, uzrasta do 17 godina, zaista ne šalju lepu poruku.

Radi se o selekciji koja u sebi ima veliki broj reprezentativaca Srbije, a pogledajte šta su ostavili iza sebe.

vrata
foto: Kurir

Vrata svlačionice su potpuno uništena, pa, šta god da je izazvalo tako burnu reakciju koja je dalje uzrokovala lomljavu, ovako nešto ne sme da bude prihvatljivo.

vrata
foto: Kurir

Kada je reč o utakmici, Čukarički je stigao do pobede zahvaljujući pogotku Nikše Delibašića u 85. minutu utakmice. Prethodno je, u prvom poluvremenu, strelac vodećeg gola za "brđane" bio Janko Rakonjac u 23. minutu.

Na 1:1 je izjednačio Bogdan Mirčetić u 34, ali samo četiri minuta kasnije Uroš Tegeltija je vratio prednost domaćinima.

Nemanja Ilić je u 65. minutu poravnao na 2:2, a onda je usledio pomenuti gol Delibašića.

Posle 25 utakmica, Partizan je treći na tabeli Kadetske lige Srbije sa 59 bodova, koliko ima i Čukarički, dok je Crvena zvezda na prvom mestu sa 64 bodova.

Do kraja prvenstva je ostalo još pet utakmica, ali, još jednom da ponovimo, bilo kakva nervoza ne opravdava divljanje, pogotovo ne po tuđim svlačionicama.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track