LEGENDARNI ENGLEZ SE NE PLAŠI I NE ŽELI DA ĆUTI! Le Tisije: Mediji lažu oko korone i Ukrajine, PCR testovi su prevara?
Foto: Foto: EPA/Sergey Dolzhenko, Profimedia

hrabro

LEGENDARNI ENGLEZ SE NE PLAŠI I NE ŽELI DA ĆUTI! Le Tisije: Mediji lažu oko korone i Ukrajine, PCR testovi su prevara?

Fudbal -

Najveće ime Sautemptona uzburkalo javnost. Prenosimo njegove stavove, uz orgadu da je to samo njegovo mišljenje

Legenda engleskog fudbala i Sautemptona Met Le Tisije nema nameru da ćuti, kada su u pitanju goruće teme u svetu i mejnstrim mišljenje. A, to su pandemija koronavirusa i ratna situacija u Ukrajini.

Met Le Tisije
foto: Printskrin/Jutjub

Met Le Tisije osuđen je od strane engleske javnosti pre mesec dana, jer je na svom tviter profilu napisao da navodni masakr u ukrajinskom gradu Buči ne odgovara istini, te da su vodeći mediji u Evropi lagali o celom slučaju. Tokom cele godine iznosio je i svoje stavove oko kovida, govoreći da se radi o velikoj svetskoj prevari.

U intervjuu "Tajmsu", Met Le Tisije kaže da su neke od fotografija razaranja u ukrajinskim gradovima tokom sukoba „falsifikovane“.

Zbog svega, Met Le Tisije, najveće ime koje je Sautempton ikada imao, povukao se sa mesta ambasadora kluba. Ali, ne i iz medija. Veliki intervju dao je za list "Tajms" u kojem je pričao o temama koje su zabranjene u Velikoj Britaniji i o kojima ne postoji kritički stav.

- Pre dve godine sam osetio da nešto nije u redu. U moj život su se umešali ljudi kojima tu nije bilo mesto, pre svega vlada i naučnici. Imao sam pravi osećaj nepravde, a kada osetim nepravdu, ne mogu da ćutim. Moram da govorim – rekao je Le Tisije za Tajms.

Met Le Tisije
foto: Printskrin/Jutjub

Potom je komentarisao poznati video iz Bergama u Italiji, na kojima su se pacijenti mučili da dišu.

- Neki od njih su bili glumci, uzgred budi rečeno – kazao je fudbaler.

Met Le Tisije
foto: Printskrin/Jutjub

Met Le Tisije za sebe kaže da nije antivakser, ali je bez ustezanja rekao da su PCR testovi "najveća prevara u istoriji čovečanstva". U intervjuu za "Tajms" isprozivao je još jednog legendarnog engleskog fudbalera Garija Linekera, koji ima oprečne stavove u odnosu na Meta Le Tisijea.

* Sve ovo izrečeno su samo njegovi stavovi koji nemaju nikakvu potvrdu u naučnim utemeljenjima.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track