PROSLAVIO GOL MITROVIĆA KAO DA JE ŠAMPIONSKI : Englez i njegova porodica potpuno "ODLEPILI" kad je Srbin oborio rekord! VIDEO
Foto: Profimedia

ludnica

PROSLAVIO GOL MITROVIĆA KAO DA JE ŠAMPIONSKI : Englez i njegova porodica potpuno "ODLEPILI" kad je Srbin oborio rekord! VIDEO

Fudbal -

Srpski golgeter Aleksandar Mitrović ušao je u istoriju engleskog fudbala.

On je u spektakularnoj pobedi Fulama nad Lutonom postigao dva gola i tako stigao do svog 43. pogotka u Čempionšipu, čime je oborio rekord Gaja Vitingema, koji je u sezoni 1992/93 postigao 42 za Portsmut.

Mitrović je tako postao jedini igrač u istoriji engleskog " Čempionšipa" kome je ovo fenomenalno dostignuće pošlo za nogom.

Da stvar bude lepša pogodak za rekord postigao je u poslednjim sekundama meča, a navijači Fulama ovaj gol i šampionsku titulu njihovog kluba proslavili su na spektakularan način na terenu zajedno sa igračima.

Radovali su se i oni kraj malih ekrana, a društvenim mrežama kruže snimci navijača Fulama koji su nikad strastvenije proslavili jedan Mitrovićev pogodak.

Jedan od navijača radovao se golu koji u tom trenutku nije imao apsolutno nikakav rezultatski značaj pri rezultatu 7:0, kao da njegov voljeni klub postiže odlučujući gol za titulu.

Ovaj fan Fulama podelio je atmosferu iz svog doma na društvenim mrežama Skakao je zajedno sa sinom i uzvikivao prezime srpskog golgetera, dok su isto to učinili i svi članovi njegove porodice.

U pozadini su se videle i dve ženske osobe, koje su takođe strastveno radovale.

Prizor koji je karakterističan za ostrvski fudbal, gde i žene vole najvažniju sporednu stvar na svetu, maltene jednako kao muškarci.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track