STIŽU MILIONI U HUMSKU: Špansko "sunce" OBASJALO Partizan!
Foto: Beta Branislav Božić

blizu velikog novca

STIŽU MILIONI U HUMSKU: Špansko "sunce" OBASJALO Partizan!

Fudbal -

Nakon teških dana za Partizan zbog loše finansijske situacije u klubu izgleda da je crno-belima konačno svanulo.

Naime nedavno se pojavila dramatična informacija da Partizanu preti suspenzija iz UEFA zbog dugovanja švajcarskom Luganu za Filipa Holendera, ali taj problem je privremeno rešen dobijanjem hitne pozajmice od strane FSS.

Takva vrsta problema mogla bi da postane prošlost za Partizan koji željno iščekuje rasplet prvenstva u španskoj "Sekundi", tamošnjoj drugoj ligi.

Evo o čemu se radi.

Naime ukoliko Almerija za koju nastupa bivši centarfor Partizana Umar Sadik izbori plasman u" Primeru" crno-belima sleduju dodatna 3 miliona evra na osnovu ugovora potpisanog prilikom transfera Nigerijca oktobra 2020. godine.

Umar Sadik
foto: Pritnscreen

A takav epilog je više nego realan.

Do kraja sezone u španskoj Segundi su ostala još samo četiri kola, a Almerija je trenutno drugoplasirana, sa četiri boda više od Valjadolida koji zauzima treće mesto.

Podsetimo, dve prvoplasirane ekipe iz Segunde će izboriti direktan plasman u Primeru, a one koje budu plasirane od trećeg do šestog mesta igraće u plej-ofu za popunu još jednog mesta u eliti.

Dakle ako sve bude prema očekivanjima, slaviće se i u Partizanu, pogotovo što crno-beli potom mogu da očekuju i još 10 posto od sledećeg Sadikovog transfera koji bi trebalo da se dogodi tokom leta.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track