PODIGLA SE VELIKA PRAŠINA ZBOG JEDNE SPORNE ODLUKE Predsednik Viljareala BLJUJE VATRU: To je bilo skandalozno! Sudija je podmukao!
Foto: Profimedia

kipte od besa

PODIGLA SE VELIKA PRAŠINA ZBOG JEDNE SPORNE ODLUKE Predsednik Viljareala BLJUJE VATRU: To je bilo skandalozno! Sudija je podmukao!

Fudbal -

Prvi čovek Viljareala Fernando Roig smatra da je sudija Dani Makeli žestoko oštetio njegov tim u revanš meču polufinala Lige šampiona protiv Liverpula.

Viljareal je na poluvremenu imao prednost 2:0, međutim, ekipa Jirgena Klopa uspela je da napravi veliki preokret u drugom poluvremenu. Redsi su slavili rezultatom 3:2 tako obezbedili plasman u veliko finale najelitnijeg evropskog takmičenja.

Predsednik Viljareala Fernando Roig nakon meča bio je jako nezadovoljan suđenjem. Španac smatra da je njegov tim žestoko oštećen u prvom poluvremenu, pri rezultatu 1:0, kada nije dosuđen jedanaesterac za domaći tim nakon duela golamana Alisona i Lo Selsa.

Glavni sudija Dani Makeli je smatrao da je golman Liverpula prvi stigao do lopte, pa nije svirao penal i dodelio karton Alisonu.

"To je bilo skandalozno. Sudija je od prvog minuta bio podmukao, sudio je u njihovu korist" kaže Roig i dodaje:

"Liverpul je sjajna ekipa protiv koje smo u prvoj utakmici mogli da izgubimo i sa većom razlikom, ne tražim izgovore. Međutim, današnje suđenje nije bilo na nivou. Njegove odluke su direktno uticale na rezultat", smatra prvi čovek španskog kluba.

Pogledajte spornu situaciju, pa sami procenite da li je Makeli pogrešio.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track