ZVEZDA U OZBILJNOM PROBLEMU, PAVKOV NE IGRA U SUBOTU: Prilika za Ohija od starta, hoće li RIŠAIRO biti u protokolu?
Foto: www.crvenazvezdafk.com

mobilnost na marakani

ZVEZDA U OZBILJNOM PROBLEMU, PAVKOV NE IGRA U SUBOTU: Prilika za Ohija od starta, hoće li RIŠAIRO biti u protokolu?

Fudbal -

Trener Dejan Stanković u dilemi pred utakmicu protiv Nišlija

Crvena zvezda u subotu od 17.00 časova na stadionu "Rajko Mitić" dočekuje niški Radnički u plej-ofu Superlige. Crveno-beli imaju imperativ pobede, ali im neće biti lako, jer u utakmicu ulaze bez prvog napadača Milana Pavkova.

Milan Pavkov
foto: www.crvenazvezdafk.com

Nije Milan Pavkov u nekoj preteranoj formi, niti je raspucan kao ranije, ali je svakako strah i trepet za protivničke odbrane. Svojim gabaritom, skokom i nepredvidivim potezima uvek je na muke znao da stavlja defanzivce klubova protiv kojih igra. Visoki napadač propustiće meč sa niškim Radničkim jer je na utakmici protiv Vojvodine zaradio žuti karton, četvrti po redu, što znači automatsku suspenziju.

Ohi
foto: www.crvenazvezdafk.com

To znači da će Dejan Stanković morati u vatru da baci Norvežanina Ohija koji je u padu formu. Možda će baš utakmica protiv Radničkog biti prilika za simpatičnog momka iz Osla da razbije maler. Poslednji put dao je gol za Zvezdu protiv Kolubare, 14. marta. Šansu sa klupe čekaše Rišairo Živković, koji je potpuno ovog proleća izgubio poverenje struke Crvene zvezde.

Rišairo Živković
foto: www.crvenazvezdafk.com

Izvesno je da će od prvog minuta zaigrati El Fardu Ben, fudbaler koji je od početka prolećnog dela sezone, uz Borjana, Dragovića, Ivanića i Kataija najstandardniji u formi.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track