LEGENDA REALA ŽENI 15 GODINA MLAĐU HRVATICU: Zajedno su gledali Novaka, a onda je ona rekla DA
Foto: Printscreen / Instagram

staju na ludi kamen

LEGENDA REALA ŽENI 15 GODINA MLAĐU HRVATICU: Zajedno su gledali Novaka, a onda je ona rekla DA

Fudbal -

Lepa hrvatska novinarka Fani Stipković uskoro bi trebalo da se uda za Fernanda Jera, legendu Reala, na Korčuli.

Real Madrid je osvojio titulu prvaka Španije, a nakon slavlja na stadionu i na ulicama Madrida klub je organizovao večeru na kojoj je bio veliki broj legendi kluba. Pored gostiju kakvi su bili teniseri Rafael Nadal i Karlos Moja, tu su bili i bivši članovi "kraljevskog kluba".

Novak Đoković, Fani Stipković
foto: Printskrin Instagram

Našli su se na večeri Ronaldo, Mićel Gonzales, ali i čuveni štoper Fernando Jero. A on bi uskoro i sam trebalo da organizuje jednu veliku proslavu, jer se ženi. Kako navode hrvatski mediji sve je spremno za svadbu na Korčuli, pošto se proslavljeni Španac ženi jednom prelepom Hrvaticom!

U pitanju je zgodna novinarka Fani Stipković! Ona ima 39 godina, Jero 54, a zaprosio ju je za katolički Božić krajem prošle godine.

Prema navodima, prvi put su javno zajedno viđeni na završnom turniru Dejvis kupa sa koga je zgodna Fani izveštavala za španske medije. Tu su zajedno gledali i mečeve Hrvatske i Srbije na kojima je nastupao i Novak Đoković.

Potvrda veze je stigla u februaru, kada je za Dan zaljubljenih Hrvatica na Instagram okačila fotografiju sa Jerom na kojoj su zagrljeni i nasmejani.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track