JEL ZINČENKO IGRAO ZBOG PUTINA? GVARDIOLA, KUKAVICE! Bogdanović našao uzroke poraza Sitija: Lažni napadač može da bude samo Mesi!
Foto: Printscreen/Youtube, EPA/Andrew Yates, EPA/Kiko Huesca, AP/Mikhail Tereshchenko

pravo u metu

JEL ZINČENKO IGRAO ZBOG PUTINA? GVARDIOLA, KUKAVICE! Bogdanović našao uzroke poraza Sitija: Lažni napadač može da bude samo Mesi!

Fudbal -

Bivši as Atletika iz Madrida smatra da je Karlo Ančeloti u svemu nadvisio kolegu iz Mančestera

O drugoj utakmici polufinala Lige šampiona između Reala i Mančester sitija (3:1) priča cela planeta. Prebogati tim Sitija opet je ostao bez Lige šampiona. Ogroman novac, jer ekipa Mančester sitija vredi 959.300.000 evra, nije garant uspeha i osvajanja toliko željenog trofeja.

Rade Bogdanović
foto: Printskrin/Jutjub

Rade Bogdanović, bivši fudbaler Atletika iz Madrida i Verdera, smatra da je Pep Gvardiola trener Sitija, ponovo bio nadigran od strane svog kolege Karla Ančelotija.

- Sinoć je viđena jedna od najlepših utakmica u Ligi šampiona. Ponovilo se staro pravilo iz aprila da Gvardila pametuje i da zbog toga gubi. Napravio je katastrofalne greške kod izmena. Ančeloti, taj fudbalski gospodin, čovek bez mrlje u karijeri, vredan i skroman taktički je nadmudrio Gvardiolu, a pre njega Tuhela i Poketina. Ostavio im je loptu, da bi ih u poslednjih 15 minuta samleo presingom - priča za Kurir Rade Bogdanović.

Pep Gvardiola
foto: EPA/JUANJO MARTIN

Uzroke poraza i ispadanja Sitija od Reala, Bogdanović pronalazi i u nedovoljno kvalitetnom izboru igrača za utakmicu od strane Pepa Gvardiole. Te očajnoj i ziheraškoj taktici.

- Kada je Siti u pitanju možeš Ligu šampiona da osvojiš sa lažnim centarforom, ali samo ako je to Leo Mesi! Sinoć je po 100. put dokazano da to ne ide. Gvardiola je upropastio utakmicu, kukavički je igrao - objasnio je Bogdanović, a onda poentirao:

Leo Mesi
foto: EPA

- Neverovatno je da takav jedan klub ne može da ima rezervne bekove dostojne tima i utakmice koja nosi veliku odgovornost. Ne znam zbog čega je igrao Zinčenko? Da li zbog Putina? Zbog kvaliteta, sigurno ne! Ljudi, moji... Neverovatna utakmica, gledaš i ne veruješ!

Aleksandar Zinčenko
foto: EPA

Kurir sport/A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track