KURIR SAZNAJE! DETALJI BRUTALNOG PREBIJANJA GOLMANA ZVEZDE: Zatekao sestru zaključanu s trojicom mladića, a onda je počeo LINČ
Foto: www.crvenazvezdafk.com

horor u beogradu

KURIR SAZNAJE! DETALJI BRUTALNOG PREBIJANJA GOLMANA ZVEZDE: Zatekao sestru zaključanu s trojicom mladića, a onda je počeo LINČ

Fudbal -

Sportsku javnost u Srbiji potresla je vest da je mladi i talentovani golman Crvene zvezde i reprezentacije naše zemlje, Stefan Marinković (17) brutalno pretučen u Begradu.

Incident se dogodio na proslavi jednog 18. rođendana u noći između 3. i 4. maja na Voždovcu.

Stefan je sa sestrom od tetke S.Đ. bio gost na žurci u restoranu koji se nalazi u jednom tržnom centru.

Mladi golman je dobio ozbiljne batine kada je pokušao da spase sestru koju su trojica momaka navodno maltretirala na proslavi.

Stefan je primetio da mu rođake nema duže vreme, poslao joj je poruku, ali nije dobio odgovor. Nakon nekog vremena stiglo mu je nekoliko poruka od nje i bilo je jasno da je uznemirena. Shvatio je da se nešto ozbiljno dešava pa je krenuo da je traži. Došao je do jedne prostorije koja je bila zaključana, udario je nogom u vrata i otvorio ih, tamo je bila S.Đ. sa tri nepoznata mladića. Uhvatio ju je za ruku, kako bi je izveo iz te prostorije, tada su momci skočili sa kauča i počeli da ga udaraju i šutiraju. Stefan i njegova rođaka su uspeli da dođu do lifta, međutim, nasilnici su krenuli za njima.

Kada su izašli na parking nasilnicima se pridružio i muškarac, starosti oko 30 godina, koji je pretio da će ga ubiti.

Pustio je sestru i počeo da počeo da beži. Napadači su ga sustigli, oborili na ulicu i počeli da udaraju rukama i nogama po celom telu i glavi. Izvukli su mu kaiš iz pantalona i šibali ga sa njim. Nakon toga su pokušali nasilno da ga ubace u auto. Srećom, Stefan je uspeo da se otrgne i pobegne u park gde je naleteo na jednog muškarca i ženu koji su mu pružili pomoć.

Stefan Marinković
foto: Privatna Arhva

Dali su mu mobilni telefon da pozove roditelje. Ubrzo je na lice mesta stigla policija i hitna pomoć, a mladi golman je prevezen u Urgentni centar gde mu je ukazana lekarska pomoć.

Stefan Marinković
foto: Privatna Arhva

Kurir sport

Bonus video:

00:33

UZNEMIRUJUĆI VIDEO! Krvničko prebijanje mladića u centru Kragujevca!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track