MEĐUNARODNI FUDBALSKI KAMP JUNIOR: Tradicionalna manifestacija na Kopaoniku
Foto: Privatna arhiva

fudbal i druženje

MEĐUNARODNI FUDBALSKI KAMP JUNIOR: Tradicionalna manifestacija na Kopaoniku

Fudbal -

Tradicionalni međunarodni fudbalski kamp IFC Junior održaće se na Kopaoniku od 3. do10. i 10. do 17. jula.

Ovo će biti četvrti fudbalski kamp, a učestvovaće dečaci i devojčice uzrasta od 7 do 17 godina iz više od 15 zemalja.

"Igrači će raditi sa trenerima eminentnih klubova iz Srbije, među njima i Crvene zvezde i Partizana, ali i trenerima iz fudbalskih akademija po kojima je Srbija poznata u svetu", stoji na sajtu IFC Junior, gde su u toku prijave za ovaj međunarodni kamp.

Fudbal je na prvom mestu, ali postoje i radionice i predavanja koja učesnike upoznaju sa stvarima koje prate fudbal. A treća bitna stavka ovog kampa je boravak na Kopaoniku, na svežem vazduhu što u toku letnjih meseci izuzetno pozitivno utiče na treninge, tako da igrači prolaze kroz neku vrstu mini-priprema na visini od 1.100 metara nadmorske visine.

"I ovog leta nas očekuju odlični uslovi, puno fudbala i druženja na Kopaoniku, na učesnicima je da iskoriste priliku i treniraju sa najboljima u svom uzrastu pa pozivamo sve mlade igrače da budu deo ove fudbalske priče", istakao je legendarni fudbaler Partizana i tehnički direktor kampa Darko Tešović.

1 / 4 Foto: Privatna arhiva

Ono po čemu je IFC prepoznat je fudbalski PRO kamp, jedinstven program napravljen po uzoru na najbolje svetske sportske kampove, gde svaki igrač dobija punu pažnju i posvećenost i zahvaljujući tome postiže brži napredak.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track